ЗАМОВИТИ

Створення бренду VISA. Історія легенда бренду VISA Логотип VISA

Visa International Service Association – провідна платіжна система світу.

Щорічний торговельний оборот за картками Visa становить 2,5 трильйони доларів США. Картки Visa приймаються до оплати у торгових точках понад 150 країн світу. Організація відіграє центральну роль у розробці інноваційних платіжних продуктів та технологій, які використовують 21 тисячу фінансових організацій — членів платіжної системи та власники їх карток.

Історія Visa почалася в 1958 році, коли Bank of America випустив синьо-біло-золоту карту BankAmericard. Зі зростанням національної популярності карток банку BankAmerica для їх підтримки було засновано окрему організацію «BankAmericard Service Corporation», в якій зосередилися всі операції з картками «BankAmericard» і яка почала продавати ліцензії на випуск карток іншим банкам. Останні повинні були дотримуватися стандартів та правил поводження з картками. У 1976 р. ця структура отримала ім'я Visa. Згодом кредитні картки Visa набули широкого поширення у всьому світі.

У 1980-х та 1990-х Visa запропонувала клієнтам перші елітні картки, створила першу глобальну систему банкоматів, розробила нові смарт-картки та передплачені картки. Типи карт, що випускаються:

Visa Electron

Visa Classic

Visa Gold

Visa Platinum

Visa ініціювала створення u-commerce, або всесвітньої (universal) комерції-здатність займатися комерцією у будь-якій точці світу, у будь-який час та у будь-який спосіб.


Замовити створення бренду в студії брендингу та графічного дизайну LogoMaster Studio
Ви можете за телефоном: +38 067 799-84-98.

Повна контактна інформація у розділі "Контакти".


Повернутися на сторінку "Легенди брендів"

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98