ЗАМОВИТИ

Торговий знак

Товарний знак (торговельний знак)

Товарний (торговельний знак) – це позначення, призначені для індивідуалізації товарів та дозволяють відрізняти товари одних виробників від інших та підлягають спеціальної реєстрації.

Товарний знак може складатися з одного або кількох характерних слів, літер, цифр, малюнків або зображень, емблем, монограм або підписів, кольорів чи комбінацій квітів може бути тривимірним. Також може складатися з комбінації вищеописаних елементів.

Поняття "товарний знак" практично еквівалентно поняттю "логотип", яке зазвичай і застосовується у нашому житті та бізнесі. Різниця полягає лише в те, що товарний знак теоретично може бути простою геометричною фігурою або будь-яким іншим графічним символом, а логотип (він же "фірмовий блок") зазвичай складається з фірмового знаку та назви компанії.

Знак обслуговування - це товарний знак, що використовується по відношенню не до товарів, а до послуг. Він повністю еквівалентний поняттю "товарний знак", та відмінність простежується лише у напрямі діяльності підприємства, що маркується цим знаком (продаж товарів чи послуги, надання послуг).

Якщо товарний знак може бути зареєстрований у будь-якому кольорі або кольоровому поєднанні:

Власником товарного знака, після його реєстрації може бути як фізичне, так і та юридична особа. При цьому кількість зареєстрованих знаків для одного власника не обмежено - можна мати цілу серію товарних знаків.

Розробка товарного знака - складне, але реалізоване завдання. Цю послугу Ви можете замовити у нашій студії у м. Київ, Україна. Ми запропонуємо Вам творчий креативний підхід, а також оптимальне співвідношення ціна-якість.

Приклади наших робіт із створення торгового знаку, товарної марки

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98