ЗАМОВИТИ

Способи неймінгу в Києві, Україні

Дуже часто одні торгові марки здобувають успіх у споживачів, а інші пропадають у небуття, і надовго, а можливо і назавжди, забуваються покупцями товарів. Звісно, цьому можна знайти різні пояснення. Однозначно, дуже багато залежить від якості товару. Однак, так само дуже важливо придумати вдалу назву, оскільки саме воно запам'ятовується з часом і асоціюється з продуктом або послугою, компанією.

В даний час вигадати гарну назву стає все складніше. На ринку існує жорстока конкуренція практично у всіх сферах.

В Україні, а саме в Києві існує не так багато хороших компаній, сферу діяльності яких належить неймінг. Створюючи назву товару чи фірми треба розуміти, що воно має бути добре запам'ятовуваним, "апетитним". Повертаючись до теми високої конкуренції, можна впевнено сказати, що зараз залишається все менше і менше "готових" гарних і добрих назв, які ще не зареєстровані за власниками.

Один із інструментів створення неймінгу - спосіб словотворів, який буде використовуватися під час створення імені товару чи компанії. Різні фахівці виділяють безліч таких способів, але в більшості випадків усі вони так чи інакше перетинаються між собою.

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98