ЗАМОВИТИ

Створення дизайну логотипу

У цій статті ми покроково спробуємо розповісти вам про створення дизайну логотипу в нашій компанії, про підходи та способи роботи. Отже:

1. Створюючи логотип, важливо розуміти, що людина підсвідомо використовує візуальну обробку як один із найважливіших інформаційних каналів, це важлива інформація про вашу компанію у стислій формі.

2. Обмозгуйте, яким має бути логотип і потім весь фірмовий стиль вашої компанії. Згадайте найяскравіші логотипи, що запам'ятовуються, які ви зустрічали в житті.

3. Якщо напрямом вашої діяльності не є дизайн, реклама та піар, то краще довірити створення логотипу фахівцям у цій галузі.

4. Не треба жмотувати. Виділіть достатньо коштів – бажано не менше тисячі доларів чи євро. Від якості розробки кінцевого варіанта логотипу залежить майбутнє вашої компанії і як наслідок – дохід від її роботи та продукції. Ваша торгова марка має асоціюватися тільки з вашою компанією та вашою продукцією.

5. Після того, як логотип розроблено, його необхідно зареєструвати за всіма правилами цього божевільного світу боротьби брендів.

Удачі вам! Хай прибуде з вами сила Бренда!

 

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98