ЗАМОВИТИ

Розробка дизайну буклету Київ. Дизайн рекламних буклетів. Буклети дизайн

© ЛогоМайстер

Буклет – це інформаційно-ілюстрований матеріал, що представляє собою аркуш формату А4, складений удвічі (2 біги/фальці), втричі (3 біги/фальці) і т.д.

Розробка дизайну буклету – дуже складна та цікава робота, т.к. при створенні дизайну буклету варто враховувати мету буклету, потенційну аудиторію, місця його поширення. Це може бути офіс, виставки, презентації, розсилки.

Буклет може бути: інформаційним – для постійних та потенційних клієнтів, іміджевим – для партнерів, та рекламним – для споживачів; просуває конкретний продукт/послугу.

Студія LogoMaster® Studio, яка знаходиться у Києві (Україна) вже понад 10 років пропонує послуги з розробки дизайну буклету (буклети дизайн). Дизайн рекламних буклетів – це одна з основних спеціалізацій нашої студії. При створенні буклетів ми робимо акцент на яскравий, помітний дизайн, щоб здивувати клієнта (партнера), не втративши при цьому сенсу інформаційної частини (текст і контактна інформація) і витримавши єдиний корпоративний стиль. Затримати увагу можна рахунок якості паперу, друку (поліграфії) і ілюстрацій. Професійно виконані графічні об'єкти або фотографії збільшать пам'ятку Вашого рекламного матеріалу.

Вартість, ціна розробки дизайну буклету - залежить від побажань до дизайну Наша студія LogoMaster® Studio пропонує Вам розробку незабутніх та красивих дизайнів макетів реклами - біг борд, сіті борд білбордів, сітілайтів, розтяжок!


Приклади робіт з розробки дизайну буклету

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98