ЗАМОВИТИ

Дизайн білборду Київ

© ЛогоМайстер 2011

У наші дні зовнішня реклама стала дуже затребуваним видом реклами, крім інтернет-реклами. Добре продуманий і грамотно поданий дизайн білборда, може принести успіх у розвитку вашої компанії, просуванні товарів чи послуг.

При створенні дизайну білборду важливо пам'ятати кілька факторів, дотримання яких може добре вплинути на сприйняття потенційних клієнтів:

В основному біллборд призначений для пішоходів та водіїв. Він потребує гарного розташування по місту в ключових місцях. Добре впадають у вічі контрастні, що «вібрують кольори» на навколишньому тлі. Текст має бути коротким та ясним. У сучасній метушні, що проходять повз пішоходи, або водії, що проїжджають, можуть не встигнути розглянути весь білборд, але основна думка, виражена в лаконічній формі, буде донесена.

Суть у тому, щоб на білборд звернули увагу. Це можна зробити при якісній роботі дизайнера і добре підібраному колірному рішенні.

Ми створюємо якомога більше варіантів та концепцій дизайну, для більшого вибору, після чого з них відбираються найкращі та підходящі. Звичайно ж, така процедура вимагає особливого часу та посвяти, щоб надалі розробити ексклюзивний варіант. Ми пропонуємо як свої ідеї, так і реалізуємо ідеї клієнта.

Білборди розроблені нами:







Наша Дизайн Студія готова розробити для Вас ефективний і незабутній дизайн білборда, який принесе успіх і популярність Вашій компанії!

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98