ЗАМОВИТИ

Розробка дизайну етикетки Київ

© ЛогоМайстер 2011

Якщо Ви випускаєте нову лінію товару, початком рекламної компанії може стати ексклюзивна етикетка. Довіра товару у покупців зазвичай викликає саме зовнішня частина товару, тобто. її – етикетка. Правильно продуманий дизайн етикетки покращує впізнаваність торгової марки та сприяє зростанню продажів.

Наші прагнення

У наші дні від різноманітності різних товарів складно зробити вибір на користь хороших та якісних речей. У більшості випадків покупець зупиняє свій вибір на привабливому продукті, який відрізнявся б від інших і вселяв довіру. Тому нашим завданням є розробка саме такого дизайну, що по-справжньому виразного і вселяє довіру покупцю, що підходить для концепції бренду.

Дизайн етикетки – це творчий процес, що вимагає розуміння специфіки у маркетинговій сфері. Тому, розробляючи концепцію нової етикетки, ми завжди беремо до уваги всі особливості даного товару на тлі аналогів та психологію покупців.

Приклади наших робіт з етикетки:





Наша дизайн студія LogoMaster® Studio готова розробити для Вас виразний та ексклюзивний дизайн етикетки, виходячи з Ваших уподобань.

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98