ЗАМОВИТИ

Створення дизайну іміджевого каталогу

© ЛогоМайстер 2012

Якщо Вам необхідно надати Вашим клієнтам інформацію про свою компанію, продукцію, чи послуги у наочній барвистій формі, у цьому Вам допоможе іміджевий каталог, який висловить потрібні особливості та цінності Вашої організації.

Дизайн та друк різних брошур, буклетів може надати будь-яка поліграфія, а от розробка якісного та ексклюзивного іміджевого каталогу, де чітко структуроване видання зі зрозумілою логічною структурою, далеко не кожна, враховуючи всю складність цього процесу. Добре розроблені, ексклюзивні каталоги, як правило, надовго залишаються в пам'яті у клієнтів.

Рівень дизайну каталогу багато в чому залежить від нижченаведених складових:

Залежно від того, який буде в майбутньому дизайн каталогу, дуже важливу роль відіграє Ваших клієнтів, особливо якщо компанія тільки входить на ринок. Каталог у такому разі має бути унікальним, який здатний висловити цінності та сутність компанії, головну її ідею та передати потенційному клієнту потрібне враження про неї!

Каталог повинен мати яскраву та представницьку обкладинку, де зазвичай використовується основна графічна частина, вона частково повторюватиметься на внутрішніх сторінках каталогу. Підібрані фотографії на каталозі вимагають особливої ретельної обробки.

При створенні дизайну іміджевого каталогу дизайнер розробляє зовнішній вигляд, визначає оптимальні варіанти розміщення інформації та ілюстрацій на смузі. Дуже важливо, щоб створений дизайн каталогу відповідав фірмовому стилю, ніс потрібну та корисну інформацію потенційним клієнтам.

Приклади каталогів:





Наша студія дизайну LogoMaster® Studio може запропонувати Вам дизайн унікальних іміджевих каталогів, з урахуванням усіх Ваших побажань, які зможуть створити позитивний образ Вашої компанії в очах споживачів і партнерів.

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98