ЗАМОВИТИ

Розробка дизайну рекламної стели

© ЛогоМайстер 2012

Рекламні стели являють собою об'ємну, тривимірну вертикальну конструкцію розмірами від 80 см до 30 метрів.

Рекламні стели можуть бути виготовлені як у вигляді стандартних форм (прямокутник), так і із застосуванням нестандартних креативних рішень (різні стрілки, інформаційні блоки по периметру стели).

Рекламні стели зазвичай встановлюються перед торговими центрами, офісами, салонами, магазинами, на узбіччях трас та великих доріг і часто використовуються як покажчики чи інформаційні таблиці.

Встановлена перед офісом, салоном, магазином тощо. стела формує імідж компанії та допомагає споживачеві відрізнити Вашу продукцію від продукції інших компаній. Переваги цієї конструкції в тому, що, на відміну від більшості рекламних носіїв, стела не обмежена в рамках форми та розміру. Є можливість використання в дизайні стели тривимірних об'єктів, що безсумнівно дуже ефектно виглядає і привертає увагу потенційних партнерів, покупців, споживачів.

Багато замовників як основну вимогу при розробці макета рекламної стели висувають - наявність знімних панелей. Це дуже зручна конструкція, оскільки іноді виникає необхідність у розширенні послуг, що надаються. У цьому випадку достатньо замінити стару панель на нову.

На стелі найчастіше вказують:

Звернувшись до нашої дизайн студії LogoMaster® Studio Ви можете мати повну впевненість у якісній розробці дизайну рекламної стели.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98