ЗАМОВИТИ

Яким має бути логотип для юридичної фірми

© ЛогоМайстер 2013

При створенні логотипу для юридичної компанії потрібно дуже серйозно підійти до цієї роботи та найкраще звернутися за допомогою до професіоналів – таких як наша студія LogoMaster® Studio.

Ми рекомендуємо вам не використовувати такі образи як: терези, грецька богиня правосуддя Феміда. Ми вважаємо, що вони не пов'язані безпосередньо із приватною юриспруденцією. Ці символи більше стосуються суду, і їх використання може ввести клієнтів в оману. Дуже часто в логотипі також використовують магістерську шапочку, цей образ більше підходить студентам-випускникам юридичних коледжів та інститутів Європи та Штатів. Також часто пропонують зображення щита, яке більше підходить для логотипів правоохоронних органів (МВС, Титан та інше). Також слід пам'ятати, що на законодавчому рівні заборонено використовувати як елемент логотипу державну символіку-тризуб та інші елементи, пов'язані з цим.

Дуже важливо, щоб логотип не став схожим на монограму або вензель (герб). Т.к. герб, як правило, складається з багатьох елементів, що несуть певну інформацію про його власника.

Кольорове рішення - один або два кольори - говоритиме про серйозність компанії. Дуже важливо уникати строкатості та багатоцвіття. Логотип юридичної компанії повинен бути по можливості простим і незабутнім.

Приклади наших робіт:




Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98