ЗАМОВИТИ

ДИЗАЙН ЛОГОТИПУ ДЛЯ МАЛОГО БІЗНЕСУ. СТВОРЕННЯ ОБРАЗУ КОМПАНІЇ

© ЛОГОМАЙСТЕР

Коли ви починаєте свій бізнес, то важливим його аспектом є дизайн логотипу - вашої торгової марки (майбутнього бренду). Логотип уособлює діяльність підприємства. Багато людей найчастіше віддають перевагу тій чи іншій компанії через враження, виробленого ними саме логотипом.

Якщо ви знаходитесь в маркеті, і робите покупки, то ви напевно віддаєте перевагу продукції відомих брендів (наприклад МОЛОЧНИЙ АЛЬЯНС), не зупиняючи свій погляд на більш дешевих аналогічних виробах, що стоять поруч. Дані продукти можуть ні в чому не поступатися, але витончена упаковка товару з "розкрученим" брендом може переконати вас у якісній перевагі. Це ж правило діє і для логотипів компаній малого та середнього бізнесу. Представте свій товар на полиці магазину поруч із конкуруючою продукцією. Як ви змусите свій продукт виділитись із ряду подібних? Правильно зробити так, щоб покупець купив саме ваш товар не один раз, а вибирав його щоразу, як тільки відчував у ньому потребу.

Якісний дизайн логотипу має велике значення в успіху вашої справи. Люди повинні побачити образ, властивий вашій компанії, який згодом легко запам'ятають. Через деякий час вони знову звернуться до послуг вашої компанії вже за звичкою. Це пояснює те, наприклад, чому ви замовляєте японську їжу – роли там всякі чи маки в одній фірмі.

Зрозуміло, що вам неодмінно потрібно співпрацювати зі студією дизайну по створенню хорошого логотипу. Просимо вас поставитися до створення дизайну вашого логотипу як першої необхідності, починаючи вашу справу.
Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98