ЗАМОВИТИ

Розробка фірмової папки для юридичних фірм, адвокатів

© ЛогоМайстер 2013

Фірмова папка для юридичних фірм та адвокатів розробляється на основі базового фірмового стилю. Вона використовується не просто як фірмовий атрибут компанії, а й як рекламно-презентаційна продукція.

Юридичні документи зручніше подавати або зберігати саме у такій стильній фірмовій папці. Використання компанією або адвокатом папки говорить про серйозність, рівень компанії. Усередині компанії використання папки зазвичай використовується, т.к. це дуже дорого.

Передача будь-якої інформації Клієнту повинна виконуватися тільки у фірмовій папці, в яку часто вставляється візитка (робляться спеціальні прорізи, в які вона вставляється). Візитка говорить про те, з ким ви маєте справу і до кого у разі потреби ви зможете звернутися.

Загальний дизайн фірмової папки має бути розроблений в єдиному корпоративному стилі. Зазвичай на папці розміщують: логотип, повна назва компанії – на лицьовій стороні. На звороті – телефони, адреса офісу, сайт.

Формування образу юридичної фірми має відбуватися під час створення загального фірмового стилю. Грамотно створений стиль довго працюватиме на компанію і залучатиме нових клієнтів.

Приклади наших робіт:




Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98