ЗАМОВИТИ

ПРИНЦИПИ ЯКІСНОГО ЛОГОТИПУ. Емблема, графічний символ, значок

© ЛОГОМАЙСТЕР

Спробуємо розібратися в суті якісного логотипу значка, що складається з допустимої емблеми або графічного символу. Це все - група символів, які використовуються послідовним та унікальним способом для ідентифікації компанії.

Логотип - це найпомітніший і найстійкіший елемент кампанії, який має бути якісно розроблений, щоб відображати образ вашого бренду в найбільш повному обсязі. Розуміння значимості логотипу для торгової марки допоможе встановити тривалого цільового образу компанії.

Формат.

Існує кілька форматів логотипу: Іконка + напис. Даний образ включає літерну, символьну графіку в поєднанні з назвою компанії.
Напис. У логотипі використовується спеціально підібраний шрифт та колір у написанні назви компанії. Створення логотипу вимагає набагато більше, ніж просто вибір певного шрифту назви. Тут форму кожної літери відкориговано та розташована унікальним чином.
Поєднаний комбінований формат. Комплексний логотип, що включає графіку і написання як єдине ціле. Компанії, назви яких містять просто ініціали, часто використовують саме цей формат.

Напрямок.

Розробка дизайну логотипу зазвичай включає декілька напрямків:

Графічне. Визначає характеристику діяльності компанії.
Концептуальне. Нечіткий, можна сказати вигаданий опис компанії з використанням геометричних та символічних форм для вираження нематеріального аспекту.
Різнопланове. Вибір шрифту, розміру, форми, розташування та кольору для передачі інформації про компанію.

У процесі розробки логотипу для відображення бренду компанії, необхідно взяти до уваги все різноманіття факторів, що впливають, для приведення до відповідності візуальних образів з вербальними, щоб інформація про вашу компанію правильно доходила до споживачів. Це дуже важливо, на цьому необхідно зробити основний акцент при формуванні іміджу фірми.
Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98