ЗАМОВИТИ

На що варто звертати увагу при купівлі принтера штрих коду

Кожен товар, прикрашений логотипом фірми, підібраним нашими фахівцями, обов'язково повинен для подальшого проходження свого шляху на ринку мати наклейку зі штрих-кодом. Таке маркування має давати повну інформацію про товар. Вона наноситься на етикетки, які бувають різного виду як за матеріалом використання, так і за своїми формами. Єдине, що поєднує процес виготовлення всіх штрих-кодів – застосування спеціальних друкованих пристроїв. Принтери штрих кодів також сприяють зменшенню витрат при проведенні різних торгових та складських операцій, допомагають суттєво заощадити час на виконанні робочих процесів, виступають запорукою максимального уникнення можливих помилок.

Сьогодні на ринку принтери штрих кодів представлені безліччю моделей різних виробників. Вони мають відмінності як у вартості, так і функціоналі. Тому, якщо Ви вирішили придбати принтер штрих кодів, але Ви не маєте досвіду роботи з такими типами пристроїв, - Вам необхідно детальніше вивчити їх технічні характеристики, які допоможуть ефективно вирішити поставлені завдання.

Види принтерів штрих кодів

За способом друку пристрої поділяються на термодрукарські та термотрансферні. Принтери термодруку забезпечують виробництво етикеток на матеріалах, які мають термохімічний шар. До плюсів таких приладів відносяться простота використання та доступна ціна. Недоліками такого способу друку є короткий термін експлуатації штрих-коду (до півроку), його незахищеність від зовнішніх негативних впливів у вигляді надмірного світла, вологості або частих дотиків, однотонність (чорний або темно-сірий колір) графічної інформації або тексту.

Термотрансферні принтери штрих кодів роблять друк на будь-яких типах матеріалів: з наявністю термохімічного шару та за його відсутності. Спосіб друку полягає у використанні спеціальних фарбуючих матеріалів – термотрансферної фарбуючої стрічки. Маркування, завдане таким чином, може використовуватися для товарів з більшим терміном зберігання. До переваг принтера можна віднести універсальність його друку, високу якість зображення, позитивні характеристики експлуатації.

Параметри вибору принтера штрих-кодів

Ну і на завершення, вибираючи принтер штрих кодів, варто звернути увагу на рейтинг його виробника на ринку виробництва техніки для друку. Найбільше позитивних відгуків мають компанії ZEBRA, Brother, Godex, Epson, Citizen, TSC та інші, продукція яких широко представлена в магазинах Інтернет-мережі.

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98