ЗАМОВИТИ

Створення зарубіжного бренду, ціна та вартість в Україні

Питанням створення зарубіжного бренду в Україні присвячено досить різноманітну літературу, як вітчизняних, так і зарубіжних дослідників. Однак у більшості випадків процес формування бренду розглядається недостатньо розгорнуто, а багато вітчизняних дослідників часто не враховують специфічність закордонного ринку брендів.

Постійний успіх іноземного бренду кінцевого споживача залежить від механізму його створення, під яким розуміється багаторівневий процес його створення та впровадження на практиці. Головна мета брендингу є створення бренду та чітке формування напряму комунікацій з майбутніми клієнтами.

Розглянемо ключові етапи створення закордонного бренду:

Конкуренція серед брендів відбувається на рівні унікальних пропозицій торгової марки. Однією з головних переваг є якість послуги, що надається, або товару бренду. Для виведення нового бренду на закордонний ринок потрібно близько року, як показує наш досвід роботи в цій сфері діяльності.

Ціна та вартість створення закордонного бренду в Україні становить приблизно кілька тисяч доларів, тому деякі іноземні компанії звертаються до України за наданням подібних послуг.

У статті хочеться навести приклад створення зарубіжного бренду весільних суконь – нашій студії було поставлено завдання щодо створення зарубіжної назви для міжнародної торгової марки (Італія). Побажання Замовника до назви: назва має бути красивою, смисловою, добре запам'ятовуваною, має бути зрозумілою для європейського споживача. Назва має добре звучати всіма мовами. Мовне написання – латиниця. Після розгляду запропонованих варіантів Замовник зупинився на створеній нашій студії назві Lanesta.

Lanesta - повністю вигадана назва, сконструйована на європейський манер. Гарне слово, яке дуже добре підходить для бренду весільних суконь. У назві є частина англійського слова NEST – гніздо, сім'я, будинок, рідне гніздо, затишний куточок, гніздечко. Прямі асоціації, які передає назву: весільну сукню, в якій нареченій буде зручно (затишно) протягом усієї урочистості.

Весільні сукні бренду відрізняє вишуканий італійський крій, якісні тканини, ручна вишивка та неповторний стиль. Всі ці переваги разом створюють унікальну гармонію краси італійської марки весільного вбрання Lanesta. Майстри, які створюють весільні сукні, роблять роботу уважно та з любов'ю. Всі елементи декору, які використовуються для створення вбрання, пришиті вручну. Таке вбрання виглядає чудово. А наречена у ньому станете королевою урочистостей.

Під брендом Lanesta представлені унікальні сукні, які уособлюють у собі найкращі сучасні тенденції світової весільної моди. Винятковий стиль, розкішні тканини, нове бачення, яскрава та незабутня подача – ось що відрізняє марку Lanesta від багатьох інших і миттєво виводить її до найперспективніших і рейтингових брендів світової весільної індустрії. Кожна весільна сукня від Lanesta унікальна, яскрава, стильна і неординарна. Саме так виглядає наречена майбутнього!

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98