ЗАМОВИТИ

Оформити обкладинку, сторінку на Facebook Facebook ціна Київ Україна

Наша студія брендингу та графічного дизайну LogoMaster® (Україна, м.Київ) пропонує Вам дизайн-оформлення сторінки facebook.

Приблизна ціна роботи:

Ми пропонуємо 3-5 різних концепцій оформлення дизайну обкладинки та до декількох етапів доопрацювання обраного макета.

У статті йдеться про обкладинки Фейсбук та правила їх використання.

Обкладинка (Cover Photo) - це найбільше зображення у верхній частині сторінки. Обкладинка - основне місце для візуального представлення (реклами) компанії. Є багато варіантів використання обкладинки: вона може передавати інформацію про філософію та фірмовий стиль компанії, тим самим підкреслюючи індивідуальність бренду. Також обкладинка може бути рекламою нового продукту, послуги чи просувати конкурс, конференцію чи інший захід.

Фотографія профілю (Profile Picture) — невелике зображення, в якому зазвичай розміщується логотип компанії або бренду (якщо це інформаційна сторінка) або фото людини (якщо це особистий профіль).
< /p>

Дуже важливо, щоб сторінка була оформлена цікаво, т.к. від цього залежить, чи зайде на неї людина чи ні. У разі негативного рішення ви втрачаєте потенційного клієнта, який не запам'ятає вашого бренду. Наша студія брендингу та графічного дизайну LogoMaster ® допоможемо Вам за допомогою креативних дизайнерських фішок цікаво та продумано оформити сторінку, щоб привернути увагу людини та змусити її увійти в контакт з вашою компанією.








Вимоги Facebook до дизайну сторінок

Щоб оформити сторінку Facebook, потрібно буде завантажити обкладинку (Cover Photo) та фотографію профілю (profile picture). Вимоги до них:

Загальні вимоги

Фото профілю та обкладинка повинні відповідати Стандартам Facebook, ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ РОЗМІЩУВАТИ: образи, погрози, заклики до насильства, прояви ненависті, еротика та порнографія, шахрайство, публікація чужих особистих даних та порушення авторських прав.

Розміри

1. Cover Photo. Розмір 851*315, формат PNG (не потрібно JPG, тому що цей формат буде сильно стиснутий).

2. Profile Picture. Розмір 180*180, PNG, враховуємо, що він автоматично буде утиснутий до розміру 160х160, тому картинка повинна добре стискатися. Не можна розміщувати лінії завтовшки один піксель.

Вимоги до тексту

Дозволено (якщо потрібно) на обкладинці сторінок розміщувати інформацію про ціни, знижки, контактну інформацію (у тому числі адресу сайту) та CallsToAction. Текст повинен займати не більше 20% загальної площі обкладинки.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98