ЗАМОВИТИ

Розробка фірмового стилю. Підбір унікального поєднання кольорів та створення логотипу



Тож ви на сайті нашої студії. Напевно, ви потрапили на наш сайт не випадково, вибираючи дизайн студію, здатну гідно представити Вашу компанію або продукт, розробити рекламну стратегію від окремих її елементів фірмового стилю до повного циклу рекламних послуг.

Незалежно від обсягів вашої фірми, наша студія складається з висококласних і досвідчених фахівців - створить те, що вам треба! Багаторічна успішна реалізація наших корпоративних розробок для відомих українських компаній підтверджує високу якість наших фірмових стилів та ефективність послуг. Ми пропонуємо широкий спектр послуг у сфері реклами – від розробки та створення фірмових стилів макетів друкованої рекламної продукції до реалізації повномасштабних проектів.

Ми спеціалізуємося на розробці фірмового стилю, починаючи від формування корпоративної концепції до втілення унікальної ідеї, від створення фірмової колірної гами до підбору фірмових аксесуарів, що гармонійно поєднуються з офісним інтер'єром. Розробка фірмових стилів – процес комплексний, необхідна участь як дизайнерів, так і маркетологів, психологів та програмістів для більш точного втілення ідеї підприємства у дизайні, кольорі та формі.

Розробка фірмового стилю компанії може починатися з підбору унікального поєднання кольорів та створення логотипу, і продовжуватиметься у створенні корпоративних бланків, рекламної продукції, уніформи службовців, елементів оформлення інтер'єру. Розробка корпоративних стилів може включати і створення бренд-бука, тобто зведення правил, що регулюють застосування фірмової символіки та стилю компанії.

Фірмовий стиль включає безліч елементів, таких як логотип, фірмові кольори, розробка фірмових бланків та печаток, створення уніформи за бажанням замовника, застосування логотипу на конвертах, папках, ручках, календарях та інших рекламних носіях фірмового стилю. Створення фірмового стилю - це синтез дизайну та маркетингу, зведений у ступінь мистецтва. Наші дизайнери створять найвищу якість, професійний підхід, креативність та запам'ятовування Вашого створеного фірмового стилю компанії.
Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98