ЗАМОВИТИ

Створення сильних брендів



До того, як ми створимо для вас красиві імена, що запам'ятовуються, брендів, назви компаній, товарів, послуг, ми хочемо підкреслити один важливий момент: саме вам особисто треба буде прийняти остаточне рішення і вибрати ім'я.

Це не перекладання відповідальності - ми хочемо донести до вас головне, про що багато неймінгові та рекламні агенції не говорять своїм клієнтам: щоб створити справді сильне ім'я бренду, приготуйтеся брати участь у його розробці. Тому ви зможете уникнути ситуації, коли як бренд вибирається ім'я, яке здається веселим, "прикольним", легким або забавним. Незабаром таке ім'я може перетворитися на серйозну проблему, що гальмує розвиток вашого бізнесу. Прикладів маркетингової безграмотності на етапі вибору імені над ринком достатньо. Розпізнавання сильного бренду означає, що при зустрічі з ним ви виявляєте, що він вам знайомий. Дана схема і форма обізнаності не обов'язково має на увазі утримання в пам'яті відомостей про те, де ви бренд зустріли до цього, чому він відрізняється від інших, або навіть якусь товарну категорію він представляє. Це просто збереження у пам'яті самого факту контакту з брендом.

Ще одна зачіпка при розробці назви: неймери-фрілансери або штатні копірайтери у великому рекламному агентстві, як правило, не мають маркетингової освіти та досвіду роботи саме у брендингу, тому часто розробляє назви навмання, не "приміряючи" їх під конкретну ринкову ситуацію. Звичайно, існує креативний бриф – технічне завдання на розробку імені. Але навіть від самого грамотно складеного брифа буває мало користі, якщо фахівець з неймінгу не вміє його "читати", тобто правильно (з маркетингової точки зору) інтерпретувати інформацію, яка в ньому міститься.

Працюючи з нашою студією, ви автоматично страхуєте себе від різних непередбачених ситуацій, які могли б виникнути в процесі створення бренду, назви компанії або сайту.

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98