ЗАМОВИТИ

РОЛЬ ЛОГОТИПУ У СТРАТЕГІЧНОМУ ПЛАНУВАННІ. ГРАФІЧНИЙ ДИЗАЙН ЛОГОТИПУ

© ЛОГОМАЙСТЕР

Логотип відображає діяльність компанії та сутність її роботи. Ефективний логотип має значну силу. Графічний дизайн логотипу узгоджується зі стратегічним планом компанії. Добре позиціонування товарів чи послуг у належній сфері є найважливішим аспектом у діяльності планувальників на стадії впровадження.

Хороший і правильний графічний дизайн логотипу компанії чи продукту не представляється рекламної кампанії наприкінці процесу планування.

Замовник повинен обов'язково заповнити БРІФ на роботу для дизайнерів, які створюють ваш логотип. У ньому необхідно описати цілі компанії/продукції та передати основне положення цільового споживача – вік, дохід, місце проживання тощо. Ці фактори є невід'ємною частиною процесу стратегічного планування.

Після надання від дизайнера логотипів, при виборі директор компанії повинен брати до уваги той факт, що логотип буде оточувати його на всьому протязі існування компанії, зображуватися всюди, приносити радість або, навпаки, сильно заважати. Ми знаємо багато логотипів, які пройшли випробування часом, та доводять свою ефективність у наші дні.

Важливо звертатися до фахівців, щоб вони проаналізували чи продовжує ЛОГОТИП також ефективно представляти компанію / продукцію / послуги в умовах зовнішнього середовища, що постійно змінюється.


зміни можуть проводитися, логотипи можуть повторно малюватись, використовуватися нові елементи для досягнення найбільшої ефективності, без зміни основного меседжу, який логотип повинен постійно передавати споживачеві.
Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98