ЗАМОВИТИ

Методи виготовлення візиток у Києві


При замовленні візиток, щоб не зникнути в халепу, бажано трохи розбиратися в способах їх виготовлення. Адже кожен із способів може вплинути на те, наскільки довго прослужить вам візитка і збереже свій зовнішній вигляд.

Поліграфія у Києві стає дедалі невід'ємною частиною ділових людей. Різні брошури, рекламні проспекти, бланки, листівки – все проходить через друкарню. Візитка, здавалося б, - зовсім дрібниця. Але саме вона містить всю інформацію про власника, поряд із місцем розташування організації чи фірми, де він працює та займає зазначену посаду.

Звичайно, можна сказати, що візитівка керівника має відрізнятися від візитівок співробітників - це справа індивідуальна. Але не можна забувати один важливий момент - фірмовий стиль компанії, якого мають дотримуватись усі співробітники. Саме він задає загальний стиль і всієї візитки, яка може бути виготовлена у різний спосіб.

Візитка – це загальноприйнятий стиль ділового спілкування. На будь-якій зустрічі, будь-якому семінарі, діловій розмові учасники обмінюються візитками. Уявляєте, яке враження може скластися про власника візитної картки, якщо він простягне своєму партнерові затертий і нічим не привабливий папірець. А якщо гордо запропонувати стильну, чудово оформлену візитку, як може посилитися ваша вага та вага вашої компанії в очах ділового партнера! Адже правила гарного тону ніхто не скасовував!

Щоб не зникнути в халепі при замовленні візиток, потрібно трохи розбиратися в способах їх виготовлення. Кожен із них здатний вплинути на те, наскільки довго прослужить вам візитівка та збереже свій зовнішній вигляд.

Говорячи про способи виготовлення візитних карток, кожен спеціаліст друкарні назве вам три основні способи виготовлення візиток: офсет, цифровий друк та метод гарячого тиснення. Тут ми не розглядатимемо альтернативні прийоми - поговоримо про найпоширеніші і затребуваніші. Зазначимо, що професійне виготовлення візиток має на увазі стандартні розміри візитної картки, щільну якість паперу, як правило, білого кольору, але з різною фактурою, а також відмінну якість друку.

У всьому світі загальновизнаним способом виготовлення візиток є офсет. Його основні переваги складаються з відмінної якості візиток, чіткості зображення та тексту, можливості використання нестандартних кольорів та тривалий термін експлуатації. Перекладаючи візитки з одного місця на інше, перебираючи з рук, у вас ніколи не залишатиметься надруковане зображення на руках. Офсетні візитки не брудняться і не стираються. Тому є еталоном якісного ділового спілкування. Варто відзначити, що ціна даних візиток значно вища, ніж інші способи виготовлення, проте отриманий результат вартий того! Звичайно, для повсюдної роздачі карток на знижки в магазині цей спосіб не підійде, а ось для керівника та його заступників - ідеальний варіант.

Для тих, хто хоче заощадити, існує цифровий друк візиток. Цей метод, однак, має вагому перевагу. Цінова категорія таких візиток цілком дозволяє зробити велике замовлення. Причому зображення на візитки є читабельним, і якщо друк зроблено на професійному принтері, такі візитки часом досить важко відрізнити від офсету. Цифрова візитка прослужить досить довго, і навіть якщо у вас зміниться номер телефону або вас підвищать на посаді, ви можете легко замовити нові візитки без істотних витрат.

Багато керівників обирають елітний спосіб виготовлення візиток – гаряче тиснення. Слід зазначити, що методом гарячого тиснення візитки виготовляються давно. Технологія ґрунтується на застосуванні гарячого преса, за допомогою якого на візитній картці залишається слід від металевого напилення спеціальної стрічки. Незвичайність таких візиток важко не оцінити: позолочені літери приємно виглядають на темному папері, іноді навіть зі спеціальним виробом. Витриманий діловий стиль, досить значні витрати на виробництво не завжди можуть виправдати себе: згодом зображення та інформація легко стираються з паперу, і ваш партнер через рік, можливо, не зможе прочитати потрібного номера телефону вашої компанії, якщо не зберігатиме візитку в спеціальній візитниці.

Тому, вибираючи спосіб виготовлення візитки, розраховуйте не лише на фінансові можливості. Оцініть, як довго прослужить кожна візитівка і зможе представити вас з кращого боку.
Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98