ЗАМОВИТИ

Створення логотипу, фірмового стилю: центр естетики, студія краси

Створення логотипу:

До нашої студії звернулися за створенням логотипу та фірмового стилю для нового центру естетики “ШОКОЛАД” (м. Чернігів, Україна). У салоні можна отримати повний комплекс послуг з відновлення структури шкіри, омолодження обличчя, а також вирішення проблем із зайвою вагою.

Замовником було висунуто дуже чіткі вимоги до логотипу. Основна ідея – передати, що Ви будете танути від насолоди, від отриманих процедур як шоколад.

У процесі роботи з'ясувалося, що завдання не просте, тому що відобразити танення шоколаду - досить складно на папері та екрані монітора. Однак після тривалої роботи ми запропонували логотип, який повністю влаштував Замовника та відповідав усім початковим вимогам.

На прикладі квітки, ми показали, як відбувається танення шоколаду. Квітка у разі відображає ніжність шкіри людини, омолодження з допомогою спеціальних процедур. Так само – це символ професійного рівня послуг та сервісу, інноваційних технологій, що застосовуються у світовій індустрії краси.



Створення фірмового стилю:




П.І.Б.: Галаніна Тетяна

Компанія: Центр естетики “ШОКОЛАД”

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Чернігів

Хочу висловити подяку співробітникам дизайн-студії. Я думаю, що головною похвалою співробітникам студії буде той факт, що вони відразу вловили наші побажання, за рахунок чого робота була виконана в обумовлені терміни, якісно та на оцінку чудово!

Після роботи про студію залишилися найкращі враження! Виконаною роботою ми задоволені. Бажаємо побажати Вам творчих успіхів та багато хороших клієнтів!

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98