ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу, фірмового стилю: освіта, вино, алкоголь

Створення логотипу:

До нашої студії звернулися за створенням логотипу для компанії “Ukrainian Wine & Spirit School” - освіта у сфері культури споживання вина та міцного алкоголю. Логотип повинен передати напрям роботи школи, історію та її вікові традиції, виконаний у строгому стилі.

У розробленому логотипі присутній келих для спиртних напоїв та графин для вина - декантер (англ. decanter) скляний графин, призначений для декантації та подачі вина.

Зрілі вина потребують декантації для відділення пігментаційного осаду, що випав з часом зберігання на дно пляшки. При переливанні з пляшки в декантер сомельє традиційно відстежує наближення осаду до шийки пляшки у світлі воскової свічки. Після проведення нетривалого часу в декантері зрілі вина обережно переливають у келихи, залишаючи на дні декантера осад, що потрапив із пляшки.

Ці елементи, що відображають сферу діяльності компанії, цікаво з'єднані в один елемент укладений у напис “Ukrainian Wine & Spirit School”, що гармонійно відображається у формі побудови логотипу.



Створення фірмового стилю:




Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98