ЗАМОВИТИ

Редизайн логотипу дитяча балетна студія

Редизайн логотипу:

"Аврора" - це балетна студія у Києві під керівництвом артистки балету Національної філармонії України Ірини Мельничук, де діти різного віку долучаються до прекрасного світу танцю, музики та театру.

До нас у студію звернулися за редизайном логотипу та створенням різноманітної рекламної продукції. Протягом багатьох років логотип постійно змінювався і використовувалися різні його варіанти, і ось настав час упорядкувати його і зробити логотип єдиним, щоб можна було віддавати його на реєстрацію ТМ.

Основне завдання – зробити правильну побудову логотипу, а саме – персонаж та напис мають добре читатись. Таким чином – потрібно було підібрати шрифт, а також доопрацювати його з урахуванням специфіки логотипу. Правильне розташування дескриптора (підпису): “ДИТЯЧА БАЛЕТНА СТУДІЯ” – уможливило хорошу читаність логотипу на різних носіях (вивіска, борд, сіті-лайт).

Так само потрібно було створити яскравіший образ маленької балерини (при цьому не сильно її змінюючи). Ми трохи подовжили ніжки, чіткіше промалювали балетки, змінили її пачку - зробили правдоподібнішою, додали чарівних зірочок до палички, а так само зробили контур дівчинки більш рівним. Всі роботи були проведені в повному обсязі, і ми отримали дуже милий і красивий оновлений логотип.

Балет для дітей — чудовий спосіб долучити дитину до чарівного світу краси та духовної досконалості.




Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98