ЗАМОВИТИ

Розробка упаковки кукурудзяних паличок. Створення персонажа


ТМ "СИТИЙ ДВІР" вирішила вивести новий бренд у сегменті виробництва сухих сніданків – кукурудзяні палички, який поєднував би у собі високу якість продукції та привабливу цінову пропозицію.

Кукурудзяні палички орієнтовані на споживачів дитячого та підліткового віку. Сніданок збагачений вітамінами і є екологічно чистим і смачним продуктом.

У рамках цього проекту було виконано такі роботи: розробка персонажа (головного героя) та створення візуальної концепції дизайну упаковки для дитячих сухих сніданків.

Створення персонажа:

При створенні упаковки основна увага приділялася розробці персонажа. Веселе лисеня із задоволеною посмішкою — авторська ілюстрація штатного дизайнера нашої студії. Даний образ привертає увагу як дитячої аудиторії, вихованої на сучасної анімаційної мультиплікації, і дорослої, з допомогою своєї позитивності, доброзичливості і відкритості.

У витягнутій руці персонаж тримає склянку з молоком, а в іншій миску з паличками як би кажучи про те, що у продукту гарна якість і пропонуючи швидше спробувати його. Таким чином, даний маркетинговий хід розрахований на залучення споживачів у вигляді невербального звернення.




Розробка дизайну упаковки:

Упаковка кукурудзяних паличок виконана в яскравих життєрадісних кольорах. Таке колірне рішення розраховане на дитяче сприйняття. Яскравий колір означає – цікавий, добрий, радісний. Небесно-блакитний у поєднанні із золотисто-жовтою і пастельною зеленою нагадує про літню пору року і відображає продукцію виготовлену з урахуванням усіх стандартів.

Шрифтове написання основних написів на упаковці розроблено в об'ємній формі і доносить до споживача позитивний настрій та впевненість у високій якості продукції, що особливо важливо для дитячих товарів.




Відгук:

П.І.Б.: Шипуков Сергій Олегович

Компанія: ТЕМА-Б

Посада: Керівник проекту

Країна, місто: Україна, м. Київ

На відміну від багатьох компаній, ви не просто виконуєте замовлення, ви вирішуєте проблему клієнта. Дякую за роботу!

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98