ЗАМОВИТИ

Редизайн логотипу мобільний шиномонтаж

Редизайн логотипу:

Мобільний шиномонтаж – це мікроавтобус, оснащений спеціалізованим шиномонтажним обладнанням італійського та французького виробництва високої якості, яке виконує всі роботи, які пропонує стаціонарний шиномонтаж.

До нас у студію звернулися за редизайном логотипу, розробкою фірмового стилю та оформленням у ньому дизайну мікроавтобуса. Новий логотип має бути стильним, цікавим, говорити про динаміку та швидкість компанії, відображати специфіку сфери діяльності. Розробка нового логотипу зайняла багато часу. Замовник постійно курирував роботу та пропонував нові ідеї. Всього було розроблено 5 унікальних концепцій логотипу і на основі однієї з них зроблено близько 20 варіантів опрацювання логотипу. Новий логотип вийшов таким, яким його бачив Замовник.


Створення фірмового стилю оформлення авто:


На другому етапі було розроблено концепції фірмового стилю на основі оформлення автомобіля. Основні вимоги до дизайну: зрозуміло, просто та стильно.






Відгук:

П.І.Б.: Матвієнко Марина Юріївна

Компанія: ТОВ "ТОП Грація"

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Хочемо подякувати Вашій компанії за створення логотипу нашої компанії та брендування нашого службового автомобіля! Творчий підхід, оперативна реакція на всі побажання, креативне мислення ... загалом, хлопці - ви супер! Нам дуже сподобалася співпраця з вами!

Ми раді, що зупинили свій вибір саме на Вашій компанії з кількох причин:
- оптимальні терміни виконання роботи
- оптимальне співвідношення ціна-якість
- цікаві, не шаблонні, ідеї
- приємний колектив

Дякую Вам за роботу!

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98