ЗАМОВИТИ

Створення бренду консалтингова компанія

Створення назви, логотипу:

Надання професійних комплексних консультаційних послуг у сфері управління бізнесом: бюджетування, система збалансованих показників, команда освіти. Основна мета діяльності - допомогти керівникам (середніх та верхніх ланок) підвищити прозорість та керованість їхнього бізнесу, покращити економічні показники.

Замовником ставилося завдання розробити таку назву, що б у клієнтів воно асоціювалося з професіоналізмом та розвитком у галузі нових технологій управління бізнесом, з практичністю та результативністю (вся інформація та знання, отримані в компанії - застосовні та результативні на практиці), з престижем та успіхом.

Після розгляду запропонованих варіантів, Замовник зупинився на назві LOGOLEX / ЛОГОЛЕКС.

Придумане слово, утворене від слів: LOGO та LEX.

LOGO (грец.) - Термін давньогрецької філософії, що означає "слово", "пропозиція", "висловлювання", "мова". Так само це слово означає "думка" (або "намір") - у перекладі з давньогрецької.
LEX (лат.) у перекладі з латини - "закон".

Таким чином, слово ЛОГОЛЕКС означає компанію, яка навчає законам бізнесу, надає консультації та вчить грамотно керувати бізнесом.


Створення фірмового стилю, поліграфії:

Відгук:

П.І.Б.: Немирівський Ігор Борисович

Компанія: Компанія "ЛОГОЛЕКС"

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Вивчаючи компанії, які надають послуги з неймінгу та дизайну логотипів, ми зупинилися на компанії FloMaster Web Studio / LogoMaster Studio.

Вибір пов'язаний з тим, що нам сподобалися роботи компанії, які були представлені на сайті. За фактом співпраці можу сказати, що ми не помилились. Роботи були виконані якісно та в обумовлені терміни, що важливо.

Ми були раді співпраці!

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98