ЗАМОВИТИ

Створення бренду натуральна косметика

Створення назви, логотипу:

Розробка назви для органічної косметики: шампуні, лосьйони, маски для волосся, лікувальні креми для рук, ніг, тіла, обличчя.

Основні побажання Клієнта були такими – назва має бути зрозумілою для широкої аудиторії, наголошувати на лікувальній косметиці тільки з натуральних компонентів, без використання шкідливих для організму речовин. Розраховано на жіночу аудиторію (30-50 років). Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві Organic Vita.

Словосполучення утворене від слів:

Organic [англ.] - натуральний; екологічно чистий; отриманий без застосування хімічних добрив, консервантів.

Vita [лат.] – життя, спосіб життя.

У дослівному перекладі Organic Vita – це натуральна та екологічно чиста органічна косметика для здорового способу життя. По суті це омолодження тіла людини, лікувальна косметика тільки з натуральних компонентів без використання шкідливих для організму речовин.

Замовник розробки бренду: ТОВ ВТФ «Фармаком» - найбільший в Україні виробник дієтичних добавок, високоякісних та високоефективних косметичних засобів оздоровчого спрямування, спеціальних дієтичних добавок. Висока якість продукції, стабільність та постійне розширення асортименту дозволяють компанії займати лідируючі позиції на ринку дієтичних добавок та косметичних засобів України та користуватися заслуженим попитом за кордоном. Дистриб'юторами компанії є найбільші національні оператори ринку.

Продукція ТОВ ВТФ «Фармаком» представлена в Україні, Росії, Білорусі, Болгарії, Угорщині, Молдові, Придністров'ї, Литві, Латвії, Естонії, Туркменістані, Узбекистані, Киргизстані, Таджикистані, Грузії та Вірменії. Її можна придбати в онлайн-магазинах Німеччини, США та Нової Зеландії.






Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98