ЗАМОВИТИ

Створення бренду м"які меблі: матраци, дивани, крісла, пуфи

Створення назви:

Розробка назви компанії (ТМ) з виробництва та продажу товарів для дому: м'які меблі, матраци, дивани, крісла, пуфи, м'ячі і т.д. (Україна).

Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути цікавою та запам'ятовуваною. Асоціюватись із затишком, комфортом, якістю, природою. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві WELDOM.

Назва співзвучна з таким словом, як:

well done (англ.) – добре зроблений (про вироби)

+ БУДИНОК.

Асоціація назви з якісними виробами для дому – м'які меблі тощо.

Назва добре запам'ятовується, коротка, смислова.

У WELDOM представлений величезний асортимент якісних товарів для інтер'єру у різних стилях. Інтер'єр будинку, або квартири – це не просто данина моді та стилю – це обличчя господарів будинку, їхнє ставлення до себе та сімейного вогнища.

Будь-який стильний та ексклюзивний інтер'єр завжди починається з якісних та комфортних меблів. Якими б різними на сьогоднішній день не були різні дизайнерські течії, всі вони схожі в одному - інтер'єр повинен максимально складатися з натуральних, якісних та довговічних матеріалів! Всі товари для інтер'єру складаються саме із таких елементів. Неважливо, що ви купите: чашку, люстру, постільну білизну або ліжко – якість буде однаково високою.

Якщо ви мрієте про сучасний, красивий, стильний інтер'єр і не боїтеся експериментувати – WELDOM – те, що вам потрібно. Це найвищий сервіс, доступні ціни та якісний товар. Вдалих покупок!





Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98