ЗАМОВИТИ

Редизайн етикетки сувенірні вироби

Редизайн етикетки:

Seattle - найбільше місто на північному заході США і в штаті Вашингтон, зокрема, великий морський порт. Ще з 19 століття Сіетл неофіційно називали «Королівським містом» (Queen City). Ще одна з неофіційних назв Сієтла – «Місто дощів». Справді, дощі тут не рідкість, щоправда, більшість опадів випадає в холодну пору року, з листопада по березень. Місто (і його околиці) щорічно відвідують понад дев'ять мільйонів туристів, і кожен знаходить щось цікаве для себе.

До нас у студію звернувся Замовник із цього міста для створення нової етикетки (редизайну існуючої) для сувеніру – баночка зі справжньою дощовою водою: Original Seattle's rain. Вода збирається вручну і пакується в спеціальні пляшечки. Для роботи Замовником була надана оригінальна авторська фотографія міста, де можна побачити одну з визначних пам'яток міста – вежу Space Needle. Вона була збудована до виставки Seattle Center, яка проходила у 1962 році. На величезній площі Центру розташовані планетарій, науковий центр, ресторани, парки розваг, магазини, проводяться різноманітні концерти та фестивалі. Space Needle повинна була вразити уяву відвідувачів своїми розмірами, а так само надавала можливість пообідати на висоті півтори сотні метрів над землею – у верхній частині гігантської голки розташовувався ресторан SkyCity, що обертається.

Робота була високо оцінена покупцями – цей оригінальний подарунок щодня купують сотні туристів із різних куточків світу.

БУЛО:

СТАЛО:







Відгук:

П.І.Б.: Mike Skybnovskyy

Компанія: North american rain LLP

Посада: Owner

Країна, місто: Seattle, USA

Добре виглядає, у Американців викликає захоплення, вони говорять Cool!

Відмінний дизайн. Дякую!

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98