ЗАМОВИТИ

Створення бренду студія для дівчаток

Створення назви:

Розробка назви студії для дівчаток (м.Одеса, Україна), яка пропонує слухачкам всебічні прикладні знання, необхідні для майбутніх успішних дівчат.

Основні побажання Клієнта були наступними – назва бренду має бути запам'ятовуваною, легко вимовною, солідною. Мовне написання – російська мова (латиниця).

Головну мету бренду можна визначити такими словами: "я, як батько, почуватимуся "правильними" батьком, що дбала про свою дитину, коли віддам свою доньку в цю студію. У той же час, дівчатка просто повинні хотіти туди приходити, тому що це цікаво, не шкільно, в дусі часу, туди приходять класні дівчатка, "я пишаюся тим, що в цій студії, тут я навчуся гарно говорити перед людьми, грати на сцені, їздити на коні, мені розкажуть про різні країни, навчать класно одягатися і фарбуватись, і навіть готувати їжу різних країн."

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві ЛЕГРАНА / LEGRANA.

Леграна - новостворене вигадане слово. Походить від слів:

СТРІЧКИ ГРАНІВ, як стрічка інформації, на якій розміщується (записується, передається) різна пізнавальна та навчальна інформація для дівчаток.

Так само в назві закладено слова:

ЛІГА (фр. ligue, від лат. ligare - пов'язувати) - об'єднання, союз.

Дослідні психологи студії професійно та ненав'язливо для дітей просувають групу, пов'язують, об'єднують та згуртовують її, вчать спілкуватися, йти до мети тощо.

Студія – це спілка професіоналів (викладачів студії).

Закінчення на RAN [англ.]:
- бігати, пересуватися вільно, без обмежень;
- швидко переміщатися; рухатися;
- направляти/

Слово RAN – на пряму пов'язане з продуктивним навчанням, говорить про те, що викладачі дають абсолютну свободу мислення (не як у школі, де все обмежено певними рамками), вони направляють слухачок у потрібне русло та допомагають розібратися у складних психологічних та інших моментах.

Сфера діяльності: послуги з організації в єдиному студійному просторі майстер-класів, творчих майстерень, пізнавальних та навчальних тренінгів, виховних програм та спортивних заходів для дівчаток 9-16 років, тобто. створення студії позашкільної освіти для дівчаток-підлітків

Програма навчання має допомогти дівчаткам стати впевненими в собі, стильними, розумними, такими, що вміють адекватно поводитися в будь-якому суспільстві дівчатами. Тут навчать усього того, що не дає школа через завантаженість саме шкільними предметами, і не можуть дати батьки через відсутність і час і знання.

Навчання розраховане на три роки у молодшій групі (10-13 років) та три роки у старшій групі (13-16 років) двічі на тиждень плюс майстер-класи у вихідні.

Заняття проводять фахівці у своїх галузях - ораторське мистецтво, стиль, малюнок, акторська майстерність, фінанси, самооборона, танці, країнознавство, візаж, кулінарія, дієтологія, гінеколог, декупаж тощо, а також регулярне проведення різних психологічних підліткових практик у розвиток високої самооцінки, вміння спілкуватися, позитивно бачити світ тощо. (щось нагадує інститут шляхетних дівчат у сучасному розумінні).

Проект пропонує досить унікальну для України послугу для дітей. Розуміючи зайнятість батьків, неможливість відвідувати одночасно велику кількість курсів (і перевантаженість підлітків інтернетом), студія організовує процес таким чином, що, записавши свою дочку в одну студію, батьки розуміють, що там вона отримає велику кількість якісних та корисних для неї знань. Дівчатка займаються у невеликих за кількістю групах, за якими закріплений досвідчений психолог, який професійно та ненав'язливо для дітей просуває групу, згуртовує її, вчить спілкуватися, йти до мети тощо. Зручний формат програм: це не навчання, це обмін інформацією, досвідом, спільний процес викладача та слухачок.





Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98