ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу ювелірні вироби, бутік

Розробка логотипу:

«ANNA DIAMOND jewelry» – це українські ювелірні вироби. Назва походить від імені господині Анна та слова DIAMOND (англ.) – алмаз.

Алмаз - це, мабуть, найпопулярніший, найдорожчий камінь у світі. Діамант - це алмаз в обробленому вигляді. Існує близько 1000 сортів ювелірних діамантів. Діамант - символ твердості, хоробрості, невинності. Цей камінь надає власнику твердості та мужності, захищає його. Вважалося, що алмаз дає та зберігає гостроту слуху, оберігає від смутку та чаклунства, злих духів.

Алмаз пов'язаний з енергією сонця і використовується як серцевий тонізуючий засіб. За переконаннями давніх, цей камінь ефективно омолоджує та забезпечує духовний розвиток. Вважається, що назва «АЛМАЗ» походить від грецького слова ADAMAS — непереборний, незламний. Ограновані алмази називаються діамантами. Ця назва походить від французького слова BRILLIANT, що в перекладі російською означає «блискучий».

Натхненні красою, силою духу, розумом та чарівністю українських жінок, втіливши в собі найкращі традиції ювелірної майстерності, бутік пропонує прикраси, здатні задовольнити смаки найвибагливіших цінительок дорогоцінних металів та каміння.

У студії було розроблено різні концепції дизайну логотипу. Після розгляду всіх варіантів, Замовник вибрав логотип, що складається з корони, в якій зашифровані головні літери назви A і D: центральна частина у вигляді великої літери “A” та з боків трохи менше, дві літери “D” як початок та закінчення слова DiamonD. Крапки в короні позначають діаманти. Як такий образ корони відображає високий статус бренду, його преміальність.

Вищим пілотажем при розробці логотипу може вважатися поєднання двох або більше графічних ідей, що було реалізовано в логотипі «ANNA DIAMOND jewelry».





Мерілін Монро колись сказала, що будь-яка жінка мріє хоча б раз у житті вийти з повним пакетом з ювелірного магазину, а не з продуктового.

Мрії повинні здійснюватися. ANNA DIAMOND готова втілювати ваші мрії в життя.


У ювелірному магазині ANNA DIAMOND величезний вибір прикрас. Ви можете підібрати весільні прикраси, ювелірні прикраси для вечері, вечірнього коктейлю або ділової зустрічі. Тут також є ювелірні прикраси для чоловіків. Усі ювелірні вироби проходять обов'язкову багаторівневу перевірку у відділеннях контролю якості на заводах-виробниках.





Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98