ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу компанії зварювальні матеріали обладнання

Створення логотипу:

ТОВ "Київ-Атом" (м.Київ, Україна) займається комплексним постачанням зварювальних матеріалів та обладнання провідних світових та національних виробників, як в Україні, так і за кордоном.

Для нового бренду “Energy Standard”, який виходить на Європейський ринок, Замовником було поставлено завдання створити логотип, фірмовий стиль і на його основі розробити дизайн упаковки. Логотип має виглядати сучасно, стильно та в тематиці аналогічних торгових марок.

Загальний вигляд знака, його силует нагадує знак якості, який несе в собі асоціації з високим авторитетом та гарантією якості послуг. Символ (знак), що нагадує переплетення металевих виробів, викликає довіру з боку клієнтів і партнерів, а також виражає надійність і грунтовність. Все це говорить про динамічність, прагнення розвитку, прогресу. Градієнтне свічення виділяє центр знака і за кольором поєднується з літерами шрифту, що надає знаку трохи об'єму і робить його ще цікавішим.

Загалом поєднання кольору, шрифту та зображення виглядає діловито, суворо, солідно.






Створення фірмового стилю:

На візитці, фірмовому бланку та конверті крім зображення логотипу компанії дизайнер студії застосував фірмовий елемент. Фірмовий елемент посилює емоції, що передаються логотипом, та допомагає забезпечити візуальну єдність сприйняття всіх фірмових носіїв компанії.




Розробка дизайну упаковки:

Дизайн упаковки виконаний з урахуванням особливостей нанесення логотипу та фірмового стилю. Шрифт, що використовується, має пропорції та особливості побудови кращих технічних зразків для такого типу продукції, але в той же час літери не мають засічок. Шрифт характеризується гармонійною пропорцією золотого перерізу: відношення зростання малих до величини верхніх та нижніх виносних елементів близько до пропорції 3:5. Все це робить шрифт чітким, благородним і добре читається на упаковці.




Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98