ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу стилю сайту дитячий одяг

Створення логотипу:

«Mini Mark» - дитячий одяг нового покоління з України. Філософія торгової марки заснована на принципі створення унікального продукту, який поєднує в собі європейську якість, сучасний дизайн, власний стриманий стиль, здатний задовольнити вимоги сучасного споживача та підкреслити індивідуальність. Виробник піклується не тільки про естетику продукту, а й про бездоганність крою та продуманий комфорт.

Продукція «Mini Mark» легко впізнається завдяки унікальним лаконічним дизайнерським рішенням та авторським розробкам. Створюючи свої колекції, дизайнери бренду орієнтуються на «одяг, як у батьків», але при цьому не позбавляють їхньої «ніжності» та «дитинства».

До нашої студії звернулися за створенням бренду, а саме: розробкою унікального логотипу, фірмового стилю, дизайну етикетки, сайту.

Робота почалася зі створення простого логотипу, що запам'ятовується. Знак і напис органічно складаються в образ ведмедика. Плюшевий ведмедик - одна з найпоширеніших іграшок, символ дитинства, приємний на дотик і викликає позитивні емоції. Використання логотипу для одягу передбачає різні поверхні нанесення: тканина, папір, картон, пластик і т.д. Колірне рішення – яскраве. Ми вирішили використати такі кольори: кораловий, відбиваючий рух, яскраві та незабутні емоції, позитивний настрій та темно-синій, що відображає інноваційність та сучасні технології при виготовленні одягу.

Бренд «Mini Mark» на даний час є зареєстрованою українською торговою маркою.



Слоган:
Maximum for mini emotion


Розробка фірмового стилю:

Для пошиття виробів використовуються матеріали, які відповідають вимогам до стійкості фарб, якості та безпеки. При виборі колірних рішень бренд надає перевагу елементам чистих, легких відтінків та квіткових тонів. Дотримуючись рекомендацій виробника з експлуатації, ви переконаєтеся, що виріб не втрачає своєї форми та кольору після багатьох прань.




Розробка дизайну етикетки:

Торгівельна марка «Mini Mark» приваблює всіх, хто цінує високу якість та сучасний дизайн дитячого одягу. Якщо ви хочете купити за прийнятною ціною своїй дитині модний та якісний одяг нового покоління, який не втрачає форму та колір від численних прань – рекомендуємо вам ТМ «Mini Mark»!




Розробка набору іконок для сайту:

Створення дизайну сайту:

www.minimark.com.ua





Відгук:

П.І.Б.: Німерівська Ольга Олександрівна

Компанія: ТМ "Mini Mark"

Посада: Керівник проекту

Країна, місто: Україна, м. Київ

Довго та скрупульозно перебирали компанії зі створення нашого нового бренду. Потрібна була команда з винятковою репутацією, креативом і сталевими нервами. Важливо було створити щось нове, а не "запозичити" у когось.

Зупинилися на студії LogoMaster/FloMaster. Перед компанією було поставлено завдання: створення логотипу, фірмового стилю та розробка сайту. Результат не забарився: роботи виконані вчасно, нас "почули", створили те, що ми ніжно полюбили з першого погляду.

Особливе спасибі дизайнеру Євгену за використання актуальних фішок та новинок у сфері дизайну 2016 року (дуже порадували).

Дякую Вашій команді за професіоналізм і порядність. Пишаємось тим, що в Україні є фахівці високого рівня. Заради таких хлопців та 5 хвилин на відгук витратити не шкода!

Людське Вам спасибі!

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98