ЗАМОВИТИ

Створення бренду кафе натуральна їжа

Створення назви, логотипу:

Розробка назви для кафе (ресторану) – заклад корисної їжі (Київ, Україна).

Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути цікавою та веселою. Асоціюватися з позитивними емоціями, оптимізмом, корисною та здоровою їжею. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві posEATive.

Придумана назва для бренду походить від гри слів:

Positive (англ.) – позитивний, позитивний, впевнений.

Eat (англ.) – їжа.

Їжа, яка дарує позитивні емоції, позитив, впевненість у тому, що все буде гаразд. У неймінгу назви використана гра слів – Positive та Eat. У центрі назви є ЕДА (EAT), утворюючи нове слово - “posEATive”.

Назва говорить про гарну кухню, про добре і дбайливе ставлення до клієнта, невимушеної атмосфери. Слово “posEATive” несе в собі позитивні емоції, посмішку, море радості та позитиву.

Передбачається, що новий заклад у майбутньому буде мережею з франшизою по всьому світу. Сподіваємося, що колись воно стане таким самим популярним, як МакДональдс. Відмінність тільки в тому, що їжа в “posEATive” буде корисною (приготування страв відбувається у мультиварці, на пару, використовується гарна олія тощо). Усі страви готуватимуться за клієнта. Кухня у закладі - відкрита (плити та кухар будуть на увазі).

У логотипі Замовник дуже захотів використати персонажа мишку, як якийсь збірний образ тямущого та веселого мишеня Джеррі (у мультфільмі “Tom and Jerry” він був постійно голодним). Дуже важливо, щоб завжди перемагала дружба, і був Мир у всьому Світі!








П.І.Б.: Біроваш Оксана

Компанія: PosEATive

Посада: Власник

Країна, місто: Україна, м.Київ

Дата: 26 серпня 2016

Пройшов рік, а я тільки пишу подяку компанії FloMaster, тому що ми працюємо тільки місяць, а створили Неймінг та Логотип рік тому) Я думаю цим все сказано адже команда FloMaster Вислухали мене і Почули, зробили те, що я хотіла, що було дуже не просто)

Я обрала Вас дуже швидко, тому що для мене важливо щоб компанія сама Звучала Цікаво, Дизайн і Стиль на сайті мене влаштував 100%)

Дякую за роботу! Чекаємо на Вас у нас в гостях регулярно) Приходьте за Натхненням, ми ж PosEATive ;)

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98