ЗАМОВИТИ

Створення бренду компанії синтез хімічної продукції полімери

Створення назви, логотипу:

Компанія (Україна, м. Київ) займається синтезом хімічної продукції, отриманням композицій на основі полімерів (поліуретани, епоксиди).

Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути серйозною, цікавою, унікальною та запам'ятовуваною. Асоціюватись із сферою діяльності – виробництво, наукові розробки, унікальні та довговічні матеріали. Мовне написання – латиниця. Так само вимовляється всіма мовами.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві SINTERION.

Новостворена назва SINTERION (СИНТЕРІОН) походить від слів:

SCIENCE (англ.) – наука.

SYNTHESIS (англ.) - синтез.

TERM (англ.) – термін, час, певний період; тривалість.

TECHNOLOGY (англ.) – технологія.

TECHNIC (англ.) – технічний.

ION (англ.) – іон.

Асоціації: наукові розробки, хімічні реакції, синтез хімічної продукції. Назва відображає передові сучасні технології, унікальні та довговічні матеріали.





Логотип компанії є октогон (правильний восьмикутник, який можна вписати в коло) для надання закінченості форми та рівності різних наук, технологічних досліджень та рішень, з чітко вираженим центром.

Візуальне сприйняття знака логотипу відображає стилізовану інноваційну молекулярну решітку, яка присутня в будь-якому фізичному тілі та відображає фундаментальні наукові дослідження та надійність матеріалів, що розробляються.

Створення фірмового стилю:

Фірмовий стиль компанії виконаний у строгому, інноваційному стилі та відображає насамперед надійність, т.к. вироблені полімерні матеріали дуже добре зарекомендували себе протягом багатьох років при використанні у воді, жорсткому агресивному середовищі, повітряному просторі. Це продукція для тих, хто цінує якість та надійність. Даними матеріалами побудовано кораблі, змонтовано важку військову техніку, проведено антикорізійний захист нафтогазового трубопроводу та ємностей для зберігання продуктів, виконано гідроізоляційні роботи підземних тунелів.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98