ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу, упаковки кави

Розробка логотипу:

SIESTA COFFEE - це новий бренд, представлений в Україні у 2016 році. Ця кава має насичений смак та темну обсмажування. Традиційно прекрасна кава з класичною, але в той же час унікальним і сильним смаком не залишить байдужою нікого. SIESTA COFFEE - вищої категорії купажі, що містять тільки ретельно відібрані кавові зерна високогірної арабіки та відмінної робусти.

У нашу студію звернулися за створенням образу нового бренду кави: розробкою логотипу, фірмового стилю та дизайну упаковки.

Siesta (ісп.) - післяобідній сон, що є загальною традицією деяких країн зі спекотним кліматом. Слово «сієста» іспанське, siesta і дієслово sestear походять від латинського hora sexta (буквально — «шоста година», у сенсі «полудень»: у римлян перша година дня наступала на світанку). Це був час після полудня, коли робилася перерва в роботі, щоб відпочити та заповнити сили, наприклад, за чашкою ароматної кави.

Назва бренду SIESTA COFFEE привела нас до використання в логотипі творчості великого іспанського художника, графіка, скульптора, режисера та письменника Далі, яка парадоксально і важко піддається логічному аналізу. Ми звернулися до його картини "Стійність пам'яті" (1931). Саме ця робота привернула пильну увагу критики. Жодна інша картина не пережила стільки спроб пояснити зображене та проаналізувати зміст. Для багатьох може здатися дивним, що ця мініатюрна робота художника стала найвідомішою його картиною. Але й сам автор ставився до цього полотна з особливою теплотою. Вона завжди була предметом його гордості. Сальвадор Далі стверджував, що ідея роботи прийшла до нього за сніданком, коли він спостерігав, як дружина намазувала плавлений сир на гарячий тост. Але це твердження не може пояснити всю складну символічну мову полотна.



"Поточний годинник" - головний образ роботи можна пояснити спробою передати в картині складний і нелінійний характер часу, відносність і хитромудрість процесу. Сам автор стверджував, що писав картину під час нападу мігрені. Звідси й алегоричне зображення сплячої голови, як туга за здоровим сном і натяк на складні образи, спричинені стражданням.

У логотипі SIESTA COFFEE була використана кавова чашка і знаменитий "Плинний годинник", стрілки яких нами були виконані з чайних ложечок, щоб підкреслити приналежність бренду до кавової тематики, а також передати філософію назви SIESTA - це приємне проведення часу, наприклад за чашкою смачної кави. Шрифт логотипу був розроблений спеціально для назви, та виконаний у манері підпису Сальвадором деяких своїх робіт. Загальна концепція логотипу вийшла цікавою та незабутньою, що добре буде відбиватися на запам'ятовуваності бренду та його просуванні на ринку.




Розробка дизайну упаковки:

Покупці кави, вивчаючи новий продукт, насамперед звертають увагу на його оформлення. Професійно розроблена та яскрава упаковка зручної форми, доступна ціна – ось основні параметри, які впливають на рішення придбати незнайомий товар. Запускаючи у виробництво нову лінійку кави, виробник повинен забезпечити своєму продукту увагу з боку покупців, а допоможе йому незабутній і унікальний дизайн упаковки.

Важливо розуміти, що розробка дизайну упаковки кави, це не просто гарний дизайн, правильно підібрані кольори та графічні елементи, які гармонійні з продуктом, немає. Упаковка – це інструмент, який продає товар та робить торгову марку брендом. При розробці упаковки фахівці нашої студії враховують її функції як комунікаційного каналу з цільовою аудиторією, а також елемент ідентифікації серед конкурентів.

Графічний дизайн вакуумної упаковки кави SIESTA COFFEE був розроблений у стилі мінімалізм - поєднання двох контрастних кольорів, простота та лаконічність образів, гра шрифтів.




SIESTA COFFEE Doppio - кава натуральна смажена в зернах. Ступінь обсмаження темна. Сорт Вищий. Склад: 60% АРАБІКИ та 40% РОБУСТИ. Купаж ретельно відібраних зерен високогірної арабіки Бразилія Сантос, арабіки Колумбія Ексельсо та найкращих зерен відмінної робусти Уганди.

Кавовий букет для поціновувачів справжнього еспресо. У цьому купажі темної обсмажування передає свій міцний характер чудова непромита робуста Уганда, а найкращі сорти зерен арабіки дають фруктовий аромат. Зберігає яскравий смак при приготуванні кавових напоїв із вмістом молока. Ідеальний для виготовлення в автоматичних еспресо-машинах.

Смак: купаж має багатий, пікантний смак і яскравий аромат. Щільне тіло, насичена гіркота, легка кислотність, виражена насолода.





SIESTA COFFEE Espresso - кава натуральна смажена в зернах. Ступінь обсмажування середня. Сорт Вищий. Кавовий букет арабіки середньої обсмажування, в якому ідеально збалансовані кислотність та гіркота. Яскраво виражені цитрусові ноти, які гармонійно поєднуються з легкими деревно-ванільними відтінками.

Склад: 100% АРАБІКА. Купаж ретельно відібраних зерен високогірної арабіки Бразилія Сантос, Колумбія Ексельсо, Ефіопія Джимма, Гватемала.

Смак: ідеальний баланс гіркоти та кислотності у поєднанні з легкою насолодою.





SIESTA COFFEE Crema - кава натуральна смажена в зернах. Ступінь обсмажування середня. Сорт Вищий. Кавовий купаж, багатий на смак: цитрусові, фруктові, квіткові ноти в ідеальному поєднанні з шоколадними відтінками надають цьому купажу індивідуальності, а властива насичена кислинка пробуджує до прагнення вперед.

Склад: 100% АРАБІКА. Купаж ретельно відібраних зерен високогірної арабіки Арабіка Мексика, Панама Букетьє, Гватемала, Бразилія Сантос.

Смак: м'який букет з яскраво вираженою фруктовою кислотністю, вираженою насолодою і дещо помірною гіркотою, бадьорий і повний.




SIESTA COFFEE Gourmet - кава натуральна смажена в зернах. Ступінь обсмажування середня. Сорт Вищий.

Склад: 100% АРАБІКА. Купаж ретельно відібраних зерен високогірної арабіки Сальвадор та Ефіопії Сідамо.

Смак: купаж арабіки високої якості з інтенсивним ароматом, солодким та делікатним післясмаком. Суміш, що зберігає всі характеристики чудової свіжообсмаженої кави.



Відгук:

П.І.Б.: Господарікова Оксана Олександрівна

Компанія: ТОВ "Смак Торг"

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м.Київ

Прекрасна компанія! Творчі, виконавчі співробітники. Якісно виконують свою роботу.

Справді, можуть втілити ваші ідеї. Усім дуже задоволена!

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98