ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу дизайну упаковки етикетки хімічного продукту

Розробка логотипу:

Компанія “Бішофіт Україна” займається виготовленням хімічних продуктів (для автономних систем опалення), опалювального обладнання (побутові твердопаливні котли, теплові насоси).

До нашої студії звернулося керівництво компанії за розробкою дизайну логотипу, упаковки та етикетки для нового продукту ТМ “PROMYVACH” - догляд за автономною системою опалення (очитування). Споживча цінність продукту - видалення накипу, слідів корозії на внутрішній поверхні металів та полімерів, залишків хімічних речовин (мазут, відпрацьовані теплоносії), органічні грязі (цвіль, слиз, окалини тощо).

Графічна частина логотипу виконана шляхом поєднання назви “PROMYVACH” та трьох ліній під нею. Усі літери назви мають нерівну структуру та відображають ефект очищення від накипу та корозії. Лінії внизу відбивають динаміку, тобто. швидкий хімічний процес роботи.

Шрифтове написання назви розроблено дизайнерами нашої студії. Зелений колір назви відображає екологічність та безпеку при використанні бренду.



Розробка дизайну упаковки та етикетки:

Дизайн упаковки розроблений у контрастних, сучасних та теплих тонах, для передачі позитивних емоцій після використання продукту – “Є результат!”. На задньому фоні були використані елементи системи опалення для відображення сфери застосування продукту. На основі дизайну упаковки було розроблено дизайн етикетки для каністри.

Продукт розрахований на дуже широку аудиторію покупців - монтажники та сантехніки (професійна аудиторія), змішана (власники приватних будинків, побутова група споживачів). Розроблений дизайн сприятиме зміцненню бренду на ринку України, відбиваючи бездоганну якість продукту.

P.S. Наша студія вже перевірила ТМ “PROMYVACH” на ділі, ми ідеально очистили офісний чайник від усіх накипів. Рекомендуємо!


Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98