ЗАМОВИТИ

Розробка логотипу фірмового стилю кредити готівкою моментальний кредит

Розробка логотипу:

ТМ “Швидка Готівочка” – один із лідерів українського ринку мікрокредитування. Компанія вивела на ринок унікальний для України продукт – миттєвий кредит. До цього було уважно вивчено міжнародний досвід у сфері миттєвого кредитування, адаптований під потреби та особливості України. Колектив компанії працює злагоджено та ефективно, тому може гарантувати якість та високий рівень обслуговування. Основна мета компанії – допомагати Клієнту, коли потрібні гроші. Моментальні кредити готівкою надаються без застави, довідок та поручителів.

У нашу студію звернулися за розробкою візуального образу бренду - створенням логотипу та фірмового стилю.



Бо на ринку України дана послуга поширена і існує багато аналогічних компаній, головне завдання було максимально відрізнятися від конкурентів. Цього можна досягти за рахунок унікального логотипу та колірного рішення. Після детального аналізу існуючих діючих компаній, ми запропонували дуже рідкісний фірмовий колір (для цієї сфери діяльності) – основний бузковий фон, і додаткові кольори – жовтий, білий, салатовий та теракотовий.

Побажання Замовника до створення логотипу бренду були такі - він повинен відображати швидкість та гроші. Тому ми запропонували таке рішення: гаманець, стрілка та грошові банкноти. Стрілка, що входить до гаманця, відображає швидку динаміку видачі готівки у відділенні “Швидка Готівочка”. Грошові купюри номіналом 500, 200, 100 гривень пофарбовані у відповідні кольори українських банкнот.

Шрифтове написання назви ТМ “Швидка Готівочка” в логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та виконано під нахилом для відображення швидкості роботи компанії (швидку видачу кредитів готівкою).




Розробка фірмового стилю:

Фірмовий стиль розроблений у сучасному динамічному стилі. Вставка як елементів грошового потоку (летящие монети) відображає зручний і простий спосіб вирішення фінансового питання — швидкий кредит. Хочеться відзначити, що розроблений елемент стилю виглядає дуже легко і позитивно, а основною відмінністю стилю є строгість, стабільність і елегантність.




Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98