ЗАМОВИТИ

Створення бренду: назва, логотип аксесуари для мобільних пристроїв

Створення назви, логотипу:

Розробка міжнародної назви ТМ преміум класу аксесуарів для мобільних пристроїв (Made in Hong Kong). Чохли, захисні плівки та скла, зарядні пристрої, автотримачі, кабелі синхронізації, кардридери, портативні зовнішні акумулятори (павербанки), дротові та бездротові гарнітури.

Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути унікальною (тобто у світі не повинно бути аналогічних компаній + вільний домен для сайту .com, .hk). Назва має асоціюватися з преміум брендом, солідністю, якістю, надійністю, інноваційними та сучасними рішеннями для аксесуарів. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві INTALEO.

INTALEO (ІНТАЛЕО) - вигадана назва.

Утворено від слів:

INTELLIGENT (англ.) - інтелект.

INTEGRATE (англ.) - інтегрувати, об'єднувати.

INT від INTERNATIONAL (англ.) – міжнародний.

LEO (англ.) - лев.

Інтелектуальні, тобто. "розумні" аксесуари для мобільних пристроїв.

Інтелектуальний бренд відрізняється від своїх конкурентів певними фішками (яких немає в інших). Тут може йтися не тільки про сам функціонал. пристроїв, але може бути про якусь маркетингову фішку під час продажу товару.

Закінчення “LEO” – відображення преміальності, якості та надійності. Образ лева дуже часто використовується в геральдиці для відображення солідності та серйозності.

Замовник планує продавати товари під цією ТМ на території Європи та країн СНД.

До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги – простий у використанні образ, що запам'ятовується. Головне - це простота в способі майбутнього нанесення цього логотипу на поверхню виробу, причому деякі товари можуть бути дуже маленькими (наприклад елемент роз'єму проводів).

З огляду на всю специфіку логотипу, ми запропонували більше десяти різних концепцій. Після детального аналізу Замовником було обрано один варіант, який було доопрацьовано. Остаточний (затверджений) варіант логотипу виконаний в одноколір, в ньому немає дрібних деталей, які можуть зливатись при його зменшенні. Логотип складається з назви INTALEO та графічної частини (знака) – кола розділеного на три сегменти та трьох точок. Загальний вигляд логотипу відображає інноваційні та інтелектуальні розробки у сфері аксесуарів для мобільних пристроїв. Шрифтове написання назви у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії.





Розробка дизайну упаковки навушників:

Розробка дизайну упаковки навушників Dual Driver Earbuds, модель - Immersive bass Q8 (Made in Hong Kong). Дизайн розробленої упаковки навушників підкреслює їх особливості (наведені нижче). Бренд INTALEO, створений нашою студією, є яскравим прикладом креативності, яка проявляється у дизайні його упаковки. Цікава, солідна, інноваційна та помітна упаковка завжди виділяється серед конкурентів та привертає увагу споживача завдяки продуманому та функціональному дизайну.

Таким чином, коли мова йде про те, щоб привернути увагу споживача, наша дизайнерська команда студії LogoMaster робить так, щоб упаковка доповнювала унікальний стиль продукту, що й сталося у разі упаковки аудіо-навушників Immersiv bass Q8 .




За допомогою сучасних графічних зображень, інтуїтивного проектування та унікального функціоналу ми створили зрозумілу та сильну мову, яка допомагає успішно продавати продукт та донести всі його переваги, а саме:



Відгук:

П.І.Б.: Науменко Дмитро Анатолійович

Компанія: «Смарт-Сервіс»

Посада: Контент-менеджер

Країна, місто: Україна, м. Київ

Попрацювали чудово, результатом дуже задоволені! Крім безпосередньої роботи над створенням назви бренду та логотипу, провели докладну консультацію щодо міжнародної реєстрації торгової марки.

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98