ЗАМОВИТИ

Редизайн логотипу фірмового стилю туроператора

Редизайн логотипу:

ТОВ «Азія Бізнес Тревел» - провідний туроператор Східною та Південно-Східною Азією. З 2009 року компанія працює на туристичному ринку України та надає туристичні послуги. Співпрацюючи з компанією, Ви можете бути впевнені у високій якості послуг, професіоналізмі та доброзичливості менеджерів, швидкій обробці запитів за вигідними цінами.

До нас у студію звернулися за редизайном логотипу туроператора, який наша студія розробила у 2013 році< /a>. Оскільки розроблений раніше логотип дуже подобався Замовнику, він попросив графічну частину логотипу залишити без змін і попрацювати зі шрифтом, щоб максимально його зв'язати зі знаком. У процесі роботи було опрацьовано понад десять варіантів шрифтових написань назви, в результаті Замовник затвердив один із варіантів. Новий шрифт логотипу красиво і гармонійно виглядає, максимально відображає тематику Азії та скомбінований зі знаком у єдине ціле.



Редизайн фірмового стилю:

Редизайн фірмового стилю туроператора торкнувся двох хвилеподібних ліній, які були замінені на суворішу лінію з елементами азіатського орнаменту.

Стайка птахів, що відлітають, відображає тематику діяльності компанії – бронювання та виписка авіаквитків на всі напрямки. Головною відмінністю нового фірмового стилю є елегантність і строгість.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98