ЗАМОВИТИ

Створення бренду: назва, слоган, логотип, стиль виробник ягід

Створення назви, логотипу:

Розробка міжнародної назви компанії, яка є одним із найбільших виробників ягід в Україні. Компанія пропонує клієнтам широкий асортимент якісної та екологічно чистої продукції: малина, полуниця, ожина, лохина. Весь процес вирощування, сортування та пакування відповідає європейським стандартам якості та безпеки продукції.

Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути унікальною (тобто у світі не повинно бути аналогічних компаній + вільний домен для сайту .com). Назва має асоціюватися з тематикою бренду, солідністю та якістю продукції. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві BERRICHER.

BERRICHER – вигадана назва бренду, утворена від об'єднання слів:

BERRY (англ.) – ягода.

RICH (англ.):
- багатий, заможний
- рясний, багатий
- родючий
- цінний, що стоїть
- соковитий (про ягоди)

RICHES (англ.) – багатство, скарби.

Назва відображає бренд соковитих ягід, багатих на вітаміни та мікроелементи. Бренд корисний для здоров'я, надає людині енергії та сили, тримає організм у тонусі.

Назва звучить серйозно і підкреслює солідність компанії та високий рівень продукції, що виготовляється.


До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги - простий у використанні образ, що запам'ятовується. Головне – це простота в способі майбутнього нанесення цього логотипу на різні поверхні – упаковку, етикетку, різну тару тощо. Логотип є єдиним графічним об'єктом і складається з назви, зеленого листя та ягоди.

Колірне рішення логотипу виконане з використанням двох кольорів: зеленого та темно-фіолетового. Це поєднання досить рідкісне. Зелений колір відображає натуральну та екологічно чисту продукцію, а фіолетовий – колір ягоди ожини та лохини. Шрифтове написання назви “BERRICHER” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду.




Створення слогану:
Health & Good Mood

Здоров'я та гарний настрій
Створення фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який відображає динаміку розвитку компанії. В рамках замовлення розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверт, фірмовий бланк. Розроблений фірмовий стиль, актуальний завжди і доречний практично скрізь. Основною відмінністю стилю є строгість, запам'ятовуваність і елегантність.



Створення сайту:

www.berricher.com





Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98