ЗАМОВИТИ

Створення бренду фірма з виробництва столярних виробів з дерева

Створення назви, логотипу:

Розробка назви для сімейної фірми з виробництва столярних виробів з дерева різних порід, що працює на ринку понад 20 років (Україна, м.Хмельницький).

Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути простою для розуміння, потужною, сильною, солідною, цікавою, унікальною та легкою для запам'ятовування. Не позиціонуватись, як дорога та елітна фірма. Асоціюватись із сферою діяльності – столярні вироби з дерева. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві TRIVERO.

TRIVERO - новостворене вигадане слово. Походить від слів:

TREE (англ.) - дерево.

VERO (італ.) - істинний, справжній, справжній; вірний.

VERDURE (англ.) – свіжість.

Назва відображає натуральні вироби з дерева.

Відомо, що ДЕРЕВО є одним із найуніверсальніших символів культури людства. Воно символізувало центральну вісь світу, що з'єднує Небо та Землю; людини та її шлях до висот. Дуже часто дерево виступає в ролі символу людини, а гілки відображають його зростання та розвиток.

Дерево – це зростання компанії, зростання доходу, досвіду тощо.

На сьогоднішній день фірма досягла досить високого рівня за рахунок постійного оновлення обладнання та самоосвіти. Сучасні верстати дозволяють заощаджувати час і домагатися чистішої якості. Робили продукцію не лише для міста Хмельницький. Також для Львова, Харкова, Києва, Вінниці та Москви.

Виробні вироби: міжкімнатні двері, накладки на броньовані двері, ліжка, комоди, тумбочки, шафи, столові гарнітури (стіл та стільці), стільці, телевізійні стійки, ніжки до стільців та до столів, стінові панелі, барні стійки, комплектуючі до сходів (заголовні стовпи, балясини, сходи, перила), садові шахи, тривимірні скульптури з дерева, дзеркала, меблі в стилі лофт, карнизи.


До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги - простий у використанні образ, що запам'ятовується. Головне – це простота у способі майбутнього нанесення цього логотипу на різні поверхні. Логотип складається з: знака у вигляді дерева, крона якого виконана з трьох листків, назви "TRIVERO" та дескриптора "столярна справа". Число три застосоване невипадково, т.к. символізує ручну працю та людське кохання, яке компанія вкладає в кожен свій виріб.

Колірне рішення логотипу виконане з використанням одного кольору – зеленого (оливкового). Цей колір відображає натуральні матеріали (деревину) тобто. екологічно чисту продукцію.

Шрифтове написання назви “TRIVERO” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду.





Розробка дизайну ліфлету:

Ліфлет – вид друкованої продукції, що складається з одного аркуша формату А4, який збирається у «гармошку» паралельними згинами. Ліфлет набув великої популярності в рекламі за рахунок поєднання відносно невеликої вартості виготовлення цього виду поліграфії з її презентабельним зовнішнім виглядом та високою ефективністю.

Розроблений ліфлет розрахований на широку аудиторію. Його відмінні риси – інформативність та компактність. Ліфлет включає три складові: інформацію про компанію, її вироби та контактні дані.




Відгук:

П.І.Б.: Цимар Ірина Анатоліївна

Компанія: ТМ «TRIVERO»

Посада: Совласник

Країна, місто: Україна, м. Київ

«LogoMaster» - це професіонали, які знають свою справу!

Придумати назву та логотип для нашої столярної майстерні ми намагалися САМОСТІЙНО, і не думала, що це виявиться так складно. Після чергової «цікавої» назви усвідомили, що нам потрібна допомога. Складність перед командою LogoMaster полягала в тому, що варіанти повинні сподобатися трьом власникам.

За тиждень нам надали різні варіанти назв, кожна з яких мала право бути. У логотипі ми хотіли бачити дерево, але здавалося, що всі дерева вже придумали до нас. Результатом нашої роботи ми дуже задоволені: суворо, зрозуміло, красиво, унікально.

Хочемо подякувати Андрію Сергійовичу і всій команді за те, що нас почули і врахували всі наші побажання. Вкотре зробила висновки, що кожен має займатися своєю справою.

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98