ЗАМОВИТИ

Створення назви логотипу бренду димаря

Створення назви, логотипу:

Розробка назви для торгової марки з виробництва труб та комплектуючих з нержавіючої сталі, для димоходів (Україна).

Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути солідною, цікавою, унікальною та легкою для запам'ятовування. Асоціюватись з надійними димарями. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві STALAR.

“STALAR” - вигадана назва, що складається з частин трьох слів:

STABILITAS (латинь) - міцність, надійність, незмінність.

ALTUS (латина) - міцний; повний, досконалий.

TALIAR (латинь) – високий (рівень).

LAR (нім.) - лар (покровитель домашнього вогнища).

Назва “STALAR” співзвучна зі словом СТАЛЬ (труби з нержавіючої сталі для димоходів). Назва викликає довіру, асоціюється з високою якістю (рівнем) та надійністю бренду.

Закінчення LAR підкреслює приналежність до будинку та осередку, тобто. створення затишку та комфорту за допомогою каміна в будинку, невід'ємною частиною якого є труба – димар.

Прямі асоціації: надійно, якісно, досконало.

Назва однозначно читається та вимовляється всіма мовами.


До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги - простий у використанні образ, що запам'ятовується. Головне – це простота у способі майбутнього нанесення цього логотипу на різні поверхні. Логотип складається з: знака у вигляді димоходу в колі та назви “STALAR”. Кругла форма знака означає цілісність, безперервність, досконалість, що побічно характеризує торгову марку як єдину, солідну та універсальну.

Червоний колір логотипу відображає інновації, стабільність та лідерство бренду. Шрифтове написання назви “STALAR” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду.




Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який відображає солідність бренду. В рамках замовлення розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверт, фірмовий бланк. До загальної текстової інформації додано дескриптор, щоб одразу було зрозуміло напрямок діяльності. Розроблений фірмовий стиль актуальний завжди і доречний практично скрізь. Основною відмінністю стилю є строгість, запам'ятовуваність і елегантність.



Відгук:

П.І.Б.: Цвєтков Володимир Олександрович

Компанія: ТОВ "ТЕПЛО-ЛЮКС"

Посада: Начальник відділу продаж

Країна, місто: Україна, м. Київ

Робота зі створення назви бренду, логотипу та фірмового стилю виконана професійно та в обумовлені терміни! Результатом дуже задоволені. Дякуємо студії "LogoMaster" та особисто Волхонському Андрію!

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98