ЗАМОВИТИ

Створення бренду назва логотип джинсовий одяг

Створення назви, логотипу:

Розробка міжнародної назви бренду джинсового одягу та аксесуарів (Україна). Моделі шиють лише з італійських тканин дуже високої якості.

Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути унікальною (тобто у світі не повинно бути аналогічних назв, + вільний домен для сайту .com). Назва має асоціюватися з тематикою бренду, активним проведенням часу, солідністю та якістю продукції. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві AVODORE.

Назва бренду AVODORE утворена від слів:

A – Active (англ.) – активний; живий; діяльний, ініціативний.

V - Very (англ.) - дуже, той самий; саме той / самий.

O - Original (англ.) - істинний; справжній, справжній; оригінальний/новий, свіжий.

D - Denim (англ.) - джинсова тканина.

Doré (франц.) – щасливий.

Джинсовий одяг для активних людей, хто є справжніми шанувальниками дуже якісного одягу.

Щасливий і вдалий бренд, який супроводжуватиме фінансовий успіх і благополуччя.

Назва звучить серйозно і підкреслює солідність і високий рівень продукції, що виготовляється.



До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги - простий у використанні образ, що запам'ятовується. Головне – це простота у способі майбутнього нанесення цього логотипу на різні поверхні – бирку, етикетку тощо.

Знак логотипу виконаний у вигляді кола, в яке вписана буква А у вигляді нескінченності. Коло означає цілісність, безперервність, первісну досконалість. Коло у своїй основі відображає форму Сонця та Місяця. Це небесна єдність, солярні цикли, всякий циклічний рух, динамізм, нескінченний рух, завершення, виконання. Логотип, що використовує коло, побічно характеризує бренд як єдиний, цілісний, універсальний.

Нескінченність - відсутність початку і кінця, межі в часі; безмежний простір. У філософському розумінні – це поняття, що відображає безмежність. Світ джинсового бренду дуже різноманітний цікавими моделями одягу.

Колірне рішення логотипу виконане з використанням трьох кольорів: синього, блакитноокого та червоного. Синій колір у дизайні логотипу відображає гармонію. Блакитний - колір чистоти, легкості та натуральності (тканин). Червоний колір логотипу відображає інновації, стабільність та лідерство бренду.

Шрифтове написання назви “AVODORE” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду.





Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98