ЗАМОВИТИ

Створення бренду назви фехтувальна зброя та екіпірування

Створення назви:

Розробка міжнародної назви бренду з виробництва та продажу фехтувальної зброї та екіпірування для спортивного фехтування:

Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути унікальною (тобто у світі не повинно бути аналогічних компаній + вільний домен для сайту .com). Назва повинна складатися з 2-3 складів, до 8 букв, бути милозвучною, чергувати дзвінкі та глухі звуки. Так само назва повинна легко читатися, вимовлятися та розумітися різними мовами, асоціюватися з тематикою бренду, солідністю та якістю продукції. Слово має бути красивим та викликати позитивні емоції.

У назві чітко має простежуватися слово, яке означає або має чітку асоціацію зі спортом, фехтуванням, рухом, швидкістю, динамікою, розвитком, стрімкістю, активністю, комфортом, свободою, досягненням мети, модою та стилем.< /p>

Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві ELSIOR.

“ELSIOR” - вигадана назва, що складається з об'єднання слів:

ELASTIC (англ.) – еластичний, гнучкий, пружний.

SIGN (англ.) – знак, символ, жест.

OR (франц.) - золото.

Вишукане, зручне та знакове екіпірування для фехтувальників, яке допомагає спортсмену здобути золоту медаль на змаганнях.

Назва відображає прагнення перемогти, бути першим, тобто. найкращим у своїй справі.

Отже, розроблена назва має чітку асоціацію зі спортом, рухом, швидкістю, динамікою, розвитком, стрімкістю, комфортом, досягненням мети.

ELSIOR – це центр фехтувального екіпірування, в якому представлений широкий асортимент якісних товарів для спортсменів, які фехтують на рапірі, шпазі та шаблі.

ELSIOR – це новий бренд, створений на основі досвіду практикуючих фехтувальників, тенденцій та потреб сучасного спортивного ринку.

ELSIOR – це сучасні технології виробництва, кваліфікований персонал, високий сервіс обслуговування та доступні ціни.

Місія компанії ELSIOR (Польща, м.Краків) – удосконалювати себе, щоб дати можливість перемогти іншим.





Відгук:

П.І.Б.: Кіракосян Галина Володимирівна

Компанія: ELSIOR FENCING

Посада: Директор з маркетингу

Країна, місто: Україна

Нашій компанії треба було Ім'я. Звернулися до хлопців із проханням про допомогу саме з неймінгу. Спрацювали чудово. Підказали, з чого починати, як заповнити бриф, що треба продумати, порадили, проконсультували. Відчувається професіоналізм, творчий підхід до роботи. Знають свою справу. В результаті отримали саме те, що було потрібне.

Дуже вдячні за якісну роботу!

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98