ЗАМОВИТИ

Створення бренду назва логотип магазин взуття

Створення назви, логотипу:

Розробка назви для мережі магазинів взуття (Україна).

Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути цікавою, унікальною та легкою для запам'ятовування. Асоціюватись із сферою діяльності. Мовне написання – англійська.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві BESTEP.

Придумана назва, утворена від об'єднання частин слів:

Best (англ.) – найкращий.

Step (англ.) – крок.

Родзинка назви полягає в тому, що частина першого слова переходить на друге слово.

Назва несе в собі позитив, образ хорошого та якісного взуття.

Найкраще крокувати (гуляти) в нашому взутті. Зробити крок на краще.


До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги - простий у використанні образ, що запам'ятовується. Головне – це простота у способі майбутнього нанесення цього логотипу на різні поверхні – вивіску магазину, пакет, упаковку, бирку, етикетку тощо.

Розроблений логотип виконаний у вигляді вензеля. У колі знака зашифровано літери "B" та "S". Коло означає цілісність, безперервність, первісну досконалість. Коло у своїй основі відображає форму Сонця та Місяця. Це небесна єдність, солярні цикли, всякий циклічний рух, динамізм, безкінечний рух. Логотип, що використовує коло, опосередковано характеризує бренд як єдиний, цілісний, універсальний.

Чорний колір логотипу відображає строгість і чудово поєднується з усіма іншими кольорами. Шрифтове написання назви “BESTEP” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду.



Розробка фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який відображає динаміку розвитку бренду. В рамках замовлення розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверт, фірмовий бланк. Основною відмінністю стилю є строгість, запам'ятовуваність і елегантність.



Розробка бренду бука:

Протягом двох тижнів було виконано завдання щодо створення та погодження бренд бука. Особливу увагу Замовник просив приділити опису логотипу та його нанесенню на різні площини (поверхня меблів), а також опису застосування фірмового стилю.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98