ЗАМОВИТИ

Створення бренду назва логотип слоган фірмовий стиль бренд бук стоматологія

Створення назви, логотипу:

Розробка назви бренду мережі стоматологічних клінік (Казахстан, м. Алмати). Було поставлено завдання придумати назву для об'єднання під одним новим брендом вже існуючих трьох клінік економ класу, які відомі у місті своїм гарним співвідношенням ціна/якість. Досвідчені фахівці розробили індивідуальний підхід до практики лікування хвороб зубів та ротової порожнини. У стінах установи сформувалася база постійних клієнтів, які довіряють фахівцям, їхньому професіоналізму та великому досвіду у сфері стоматологічних послуг.

Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути дуже простою для розуміння та запам'ятовування. Асоціюватись із тематикою бренду, широким спектром стоматологічних послуг. Мовне написання – англійська.

У процесі роботи Замовнику було запропоновано близько 50 назв, серед яких він відзначив назву City Dent, проте вирішив його трохи видозмінити на більш простий манер: Dental City.

Назва мережі стоматологічних клінік “Dental City” відображає головну філософію бренду – сучасна міська клініка з широким переліком послуг. Тут пацієнтів зустрічає уважний висококваліфікований персонал, який використовує новітні розробки та методи лікування та відновлення зубів, що зарекомендували себе. Високі знання та досвід фахівців, застосування сучасного обладнання та матеріалів високої якості дозволяють гарантувати ефективне вирішення задач будь-якої складності.

Назва вимовляється зрозуміло, солідно та викликає позитивні емоції.



До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги - простий у використанні, зрозумілий і незабутній образ. Головне – це простота у способі майбутнього нанесення цього логотипу на різні поверхні – зовнішня реклама (вивіска, штендери тощо).

Знак логотипу виконаний у вигляді контуру міста для передачі та посилення тематики назви, а також півкола, що складається з національного орнаменту для відображення доступності та розташування до себе - тут про вас піклуватимуться, як удома. Казахський орнамент – одна з форм специфічного художнього сприйняття світу у суворій відповідності до естетичних уподобань народу. Який є гармонію різних форм і ліній, він є виразним засобом розкриття внутрішнього світу народу.

Колірне рішення логотипу виконане з використанням національних кольорів – небесно-блакитного та золотистого. Перший колір символізує чесність, вірність та бездоганність. Крім того, небесно-блакитний колір має глибоке символічне значення у тюркській культурі. Стародавні тюрки завжди шанували небо своїм богом-батьком, а їхній небесно-блакитний прапор символізував відданість батькові-прабатькові. Цей колір символізує доброту, відкритість, чистоту, мир та добробут. Золотий колір у логотипі відображає життя та енергію.

Шрифтове написання назви “Dental City” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду.





Створення фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який доповнює образ бренду. В рамках замовлення було розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверт, фірмовий бланк тощо. Розроблений фірмовий стиль складається з плашки небесно-блакитного кольору з елементом національного орнаменту та ідеально завершує загальний стиль бренду.



Розробка бренду бука:

Протягом місяця було виконано завдання щодо створення та погодження бренд бука. Особливу увагу Замовник просив приділити опису логотипу та його нанесенню на різні площини, а також опису застосування фірмового стилю.



Всі філії клінік "Dental City" оснащені сучасним обладнанням. Успішне вирішення стоматологічних проблем різної складності підтверджено позитивними відгуками клієнтів.

Клініка застосовує надійні та безпечні технології та методи для оперативного лікування та відновлення естетики та функцій зубів. Позитивні відгуки та рекомендації є найкращим доказом професіоналізму лікарів та якості роботи клінік.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98