ЗАМОВИТИ

Назва логотип жіночий одяг придумати бренд бренд бук фірмовий стиль

Створення назви, логотипу:

Розробка цікавої назви для бренду молодіжного жіночого одягу повсякденного міського стилю: джинси, куртки, пальта, блузки, сорочки, спідниці, сукні, сарафани, водолазки, футболки, топи, жакети, піджаки і т.д.

Основні побажання Клієнта були такими: назва має бути цікавою та легкою для запам'ятовування. Асоціюватись із тематикою бренду, смаком, красою, зручністю. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві SAVORI.

SAVORI - вигадана назва, утворена від слів:

SAVOR (англ.):

  • особливий смак (англ.)
  • репутація, слава
  • насолоджуватися.

Назва відображає свій стиль в одязі, який приємно та зручно носити. Ви насолоджуєтеся своїм новим чином у цьому бренді. Гарна та мелодійна назва, яка відображає солідність бренду та жіночу (молодіжну) спрямованість.


До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги - простий у використанні і образ, що запам'ятовується. Головне – це простота у способі майбутнього нанесення цього логотипу на різні поверхні – вивіску, бирку, етикетку тощо.

Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді кола з елементами абстрактних завитків усередині. Коло означає цілісність, безперервність, первісну досконалість. Коло у своїй основі відображає форму Сонця та Місяця. Це небесна єдність, солярні цикли, всякий циклічний рух, динамізм, безкінечний рух. Логотип, що використовує коло, опосередковано характеризує бренд як єдиний, цілісний, універсальний.

Чорний колір логотипу відображає строгість і чудово поєднується з усіма іншими кольорами. Шрифтове написання назви “SAVORI” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду.




Створення фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який відображає красу та стиль бренду. В рамках замовлення розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверт, фірмовий бланк. Основною відмінністю стилю є строгість, запам'ятовуваність і елегантність.



Розробка бренду бука:

Протягом двох тижнів було виконано завдання щодо створення та погодження бренд бука. Особливу увагу Замовник просив приділити опису логотипу та його нанесенню на різні площини, а також опису застосування фірмового стилю.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98