ЗАМОВИТИ

Придумати назву логотип для медичного центру

Створення назви, логотипу:

Розробка назви для медичного центру (Україна, м. Мукачеве). Це універсальна лікувально-діагностична установа, яка надає медичну допомогу якісного рівня за доступними цінами. Основні напрямки роботи: гінекологія, оториноларингологія, гастроентерологія, педіатрія, сімейний лікар, УЗД для дорослих та дітей.

Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути цікавою та легкою для запам'ятовування. Асоціюватися зі сферою діяльності – медициною. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві MEDIUS.

MEDIUS - вигадана назва, утворена від слів:

Medius (лат.) – центральний, середній, серединний, середина.

Med від medicine (англ.) – медицина.

Центральний - медичний центр для пацієнтів різного рівня, з ґрунтовним та зваженим підходом до лікування.

Назва звучить на медичний та латинський манер та відображає сферу діяльності.


До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги - простий у використанні і образ, що запам'ятовується. Головне – це простота у способі майбутнього нанесення цього логотипу на різні поверхні.

Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді дерева з елементом оберіг навколо нього.

Зелене дерево, що квітне, - символ життя і здоров'я. Його гілки, що уособлюють різні напрями роботи, відходять від загального стовбура і є символом єдності медичного центру. Півколо у вигляді оберегу – захищає та оберігає пацієнтів.

Колірне рішення логотипу виконане в синьому, зеленому та сірому кольорах. Синій – колір медицини, що відображає турботу та гармонію. Він заспокоює, випромінює надійність та сприяє розвитку. Зелений колір у логотипі відображає безпеку та створює відчуття довіри. Сірий колір логотипу відображає суворість та солідність закладу.

Шрифтове написання назви “MEDIUS” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду. Для розшифровки діяльності комплексу було прийнято використовувати в логотипі дескриптор МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР.




Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98