ЗАМОВИТИ

Бренд під ключ одяг Україна назва логотип стиль

Створення назви, логотипу:

Розробка міжнародного бренду одягу “під ключ” (Україна).

Роботу розпочали з розробки назви бренду. Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути унікальною (тобто у світі не повинно бути аналогічних назв + вільний домен для сайту .com). Асоціюватися з тематикою бренду та високою якістю продукції. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві idiali.

Назва бренду “idiali” утворена від слів:

Idio- (англ.) – індивідуальний.

Idiom (англ.):
- ідіома, особлива творча манера вираження;
- особливий стиль.

Ideal (англ.) – ідеальний, досконалий.

Ідеальний за якістю та досконалий одяг, який підкреслює ваш індивідуальний стиль.

Закінчення на “i” від: innovation (англ.) – інновація.

Інновація — це впроваджена новація, яка забезпечує якісне зростання ефективності бренду.

Ідеальна інновація = інноваційні тканини + пошиття одягу - створені на найсучаснішому устаткуванні, з використанням останніх тенденцій, тобто. найсучасніші та модні.


До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги - простий у використанні образ, що запам'ятовується.

Логотип складається з назви торгової марки і знака у вигляді птаха, що летить, який відображає легкий і зручний у носінні одяг на кожен день. Шрифтове написання назви у логотипі “idiali” розроблено дизайнерами нашої студії та адаптоване під загальний стиль бренду.

Колірне рішення логотипу виконане у світло-зеленому та помаранчевому кольорі. Зелений колір у логотипі відображає натуральність та природність продукції. Крім того, саме цей колір прийнятий у всьому світі, як найбезпечніший. Помаранчевий – це колір сонця, інтелекту, інтуїції. Він викликає приємні відчуття та символізує здоров'я, радість та оптимізм. Так само це колір лідерства та традицій, він відображає надійність та високу якість продукції.




Створення фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який відображає красу та стиль бренду. В рамках замовлення розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверт, фірмовий бланк. Фірмовий стиль у вигляді легкої хмари доповнює логотип та підкреслює елегантність бренду.



Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98